- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igen, minden alapja, hogy befér e
remélem betudom tenni, de ahhoz bontanom kell a középkonzolt és megkell valahonnan szereznem a dupla dines fedlapot a mostani 1 dines helyére.
ez egy nagyon jó cikk a mirrorlink vs carplayrőlgyakorlatilag már mindenkinek van mirrorlinkje, kenwood, jvc, pioneer, alpine etc... egy baj van velük, hogy messze elmaradnak gyorsaságban egy n7-től. ami nekem kérdés, hogy n7 esetén,hogyan van az embernek rádiója?! mert minden más ok, adott, de a rádió az nem
-
Integra
titán
én is pont ezt tervezem a mitsuba majd, egy n7-et (2013) a dupla din helyére, oda be is fér, de a hondába nem tudok sajnos tabletet tenni, egyszerűen nem megoldható a hely miatt,hiába van dupla din ott is
aztán ha megvan, garázsba beáll, wifin meg szinkronizál és/vagy kesztűtartóba usb kivezetés..
nagyonjól néz ki amit csináltál, szép tiszta, ez egy új lancer, nem? -
Integra
titán
igen, pont a navigáció miatt kell alapvetően erősebb töltő autóba. mondjuk kelleni fog egy osztott usb kábel, egyik része ugye a szivargyújtóba, az usb csatlakozó a telefonba és a harmadik ág meg a fejegységbe, mert a fejegység biztosan nem ad annyi szuflát a telefonnak, amennyire szüksége van ilyenkor.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
norbert1998 #11 üzenetére
valamikor biztosan, de most még nem. kábel sokáig lesz még és igazából az is a legjobb.
-
Integra
titán
szerintem is a mirrorlink a legjobb...
ezen gyári verzió abban különbözik tőle, hogy a google az autógyártóknak megírja az autóba integrált gui-t. hasonlóan mint az apple carplay esetén, de ez egy fokkal jobbnak tűnik. engem nem érint a 15 éves autómmal amúgy a történet, én majd veszek egy dupla din mirrorlinkes fejet, annál jobb úgysem lesz egyik sem, mert ugyanaz a szabadság, mint amikor a telefonod nyomkodod, az android auto meg az apple carplay meg butított. az apple mindenképpen, de szerintem a google is ilyen lesz, csak talán nem annyira butított, de a mirrorlink ellen esélye sincsen.
számomra meglepő, hogy a mirrorlinket nem akarja a google hivatalosan, holott pofon egyszerű és tényleg a legjobb. csak egy minőségi és gyors, kapacitív panel kell az autóba és kész. kvázi egy tablet panel.a vezeték nélkülivel egy gondom van, a zeneminősége..
-
Integra
titán
ez a rendszer nem csak gyárilag lesz, az alpine, pioneer etc is gyártják már, mirrorlink néven fut a történet, az a lényege, hogy gyakorlatilag a telefonod kezelőfelületét tükrözi egy az egyben a a fejegység műszerfalba épített dupla dines vagy kihajtható képernyőre és egy az egyben a telefonod használod zenére, navigációra, mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest