- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
márNemKereső #16 üzenetére
Szerintem sem életszerű a felhasználónevek és jelszavak kiadása, főleg IT szakembereknél és hackereknél. Én egyik sem vagyok (még), de az Élettársamnak is csak azért mondtam meg egyszer a notebookomhoz a felhasználói jelszót (csak azt, a rootot nem), hogy be tudjon lépni, amikor kórházban voltam és az én gépem épp törött kijelzőburkolata miatt az övét hozta be.
De volt részem internetes társkeresésben korábban, a keresztnevemen, egy erre a célra fenntartott e-mailcímen kívül semmit nem adtam meg, később a telefonszámot, és még személyes találkozóba is csak akkor mentem bele, ha nem volt gyanús és persze nyilvános, forgalmas helyen történt, ahol rendőrök is rendszeresen körbejárnak. Mindezt úgy, hogy nem vagyok paranoiás, csak vigyáztam magamra, amennyire lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest