- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
Andre1234 #27 üzenetére
Na, a lényeget leírtad, mint ahogy már fentebb is más. Látszatjólét. Én iylen szempontból mázlis agyok - vagy csak épeszű voltam - nem vettem fel semmire hitelt. Mondjuk sokaknak nem volt más választása, mert mondjuk autó, lakás stb. kell neki vmi miatt, és hát épp nem tudott farzsebből kipengetni 1 millát - mert azért egy normális használt autó is ennyi, ami még pár évet használható különösebb gondok (és ráfordítás) nélkül. Dehát az emberi természet: minden most, rögtön, azonnal. Erre épül a modern hitelvilág. Mert ugye anno a hitel arra volt jó, hogy ha nem volt pénzed valami pénzhozó dologba belevágni, akkor felvetted, megcsináltad a szerencsédet és visszafizetted. Erre találták ki. De aztán jött ez a fajta áruhitel. Egy tv, autó (márha nem munkaeszköz) vagy más fogyasztási cikk nem sok fiskális haszonnal kecsegtet, márpedig azt is vissza kell fizetni. Az alap ötlet még itt is elmegy, hogy nincs egyszerre sok pénzed, de van egy foylamatos jövedelmed, amiből mondjuk 6-12 hónap alatt részletekben kifizeted. Dehát itt is elszálltak az emberek, meg a bankok is már fedezetlen pénzt "adtak kölcsön"...előbb utóbb valakinek ki kell fizetni, az eredmény megvagyon. Csak a szomorú vagy nem tudom hogy nevezzem, hogy ezt akiknek kell, azok előe láttákk/tudták, és most jól megszedik magukat belőle. Csak a jól bevált irányvonal, az emberi mohóságot kihasználva megszedik magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest