Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Érdekes dolog ez.. 2dolgot feltételez valamit megveszek akkor alapból nem arra veszem hogy majd talán fog kapni frissítést. Másrészről szerintem ez nagy mulasztás az intel oldaláról amit nem kéne az MSre kenni már.. Érdekes dolgokat mondott már a Win8ról úgy hogy még akkor ki se adta a hivatalos win8 drivert szerintem a saját háza táján kéne szétnéznie.. mint jelenesetben..
Jelenleg is intel használó vagyok kedvelem is pláne az i szériát, de tud érdekes dolgokat művelni pláne támogatás terén..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest