- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
én ha ilyen m-itx konfigot akarok építeni, akkor azért teszem mert nem akarok brutál vga-t használni, mivel nem játszok annyit (konkrétan semennyit) h kihasználjam.
az tényleg jó h pci-e 16x csati van rajta, viszont azt nem tudtam h kompatibilis az 1x-es kártyákkal, nekem meg azért kéne pci mert a hangkarártyám oylan csatlakozású
így viszont akkor kár volt 2 hónapja a pci-s kártyát megvennem a pci-e ellenében -
Ste
addikt
A lappal tisztában vagyok, hisz olyat vettem én is.
A fentebbi összehasonlításban szereplő alkatrészekre reagáltam. Azok közül már mind túlmutat a sima mini-itx koncepicójáns azok árán is
Számomra fontos volt, hogy a régi gép minél több alkatrésze felhasználható maradhasson, ezért ragaszkodtam a rendes ram, optika, hdd felálláshoz.
Tudom hogy olcsóbban is ki lehet jönni egy Atom-os lappal, de azért valami teljesítmény szeretnék olykor látni, hisz asztalit kiváltó pici gép lesz, minimál 3d gyorsítással, amit az integrált vga fog megoldani.
Lehet relatíve olcsón is mini itx-et összerakni, de a táp akkor is borsos marad, ha kis méretben gondolkozol.
Jelenleg ez a platform is kezd a teljesítményéhes felhasználókra célozni, akik még kisebb méretet akarnak. Az mAtx esetében már minden puskaport ellőttek, s túl sok újat nem lehet felvonultatni. Annó azok voltak horror áron, most majd ezek kezdenek el ezen az úton elindulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest