Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CséZé

őstag

válasz llax #49 üzenetére

én ha ilyen m-itx konfigot akarok építeni, akkor azért teszem mert nem akarok brutál vga-t használni, mivel nem játszok annyit (konkrétan semennyit) h kihasználjam.
    az tényleg jó h pci-e 16x csati van rajta, viszont azt nem tudtam h kompatibilis az 1x-es kártyákkal, nekem meg azért kéne pci mert a hangkarártyám oylan csatlakozású :D
    így viszont akkor kár volt 2 hónapja a pci-s kártyát megvennem a pci-e ellenében :(((

• Ste

addikt

válasz llax #35 üzenetére

A lappal tisztában vagyok, hisz olyat vettem én is.
    A fentebbi összehasonlításban szereplő alkatrészekre reagáltam. Azok közül már mind túlmutat a sima mini-itx koncepicóján :) s azok árán is

Számomra fontos volt, hogy a régi gép minél több alkatrésze felhasználható maradhasson, ezért ragaszkodtam a rendes ram, optika, hdd felálláshoz.

Tudom hogy olcsóbban is ki lehet jönni egy Atom-os lappal, de azért valami teljesítmény szeretnék olykor látni, hisz asztalit kiváltó pici gép lesz, minimál 3d gyorsítással, amit az integrált vga fog megoldani.

Lehet relatíve olcsón is mini itx-et összerakni, de a táp akkor is borsos marad, ha kis méretben gondolkozol.

Jelenleg ez a platform is kezd a teljesítményéhes felhasználókra célozni, akik még kisebb méretet akarnak. Az mAtx esetében már minden puskaport ellőttek, s túl sok újat nem lehet felvonultatni. Annó azok voltak horror áron, most majd ezek kezdenek el ezen az úton elindulni

Új hozzászólás Aktív témák