Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz Suker10 #79 üzenetére

"A másik probléma a játékokhoz szükséges teljesítmény, amit szintén nem lehet megoldani, mert az a GPU ugyanúgy kell, ami egy PC esetében megvan."

Ezzel önmagában mi a gond? Annyi GPU kell ahányan max. egyszerre játszanak... Most is annyi van (illetve valamivel több), tehát ebből a szempontból nem rosszabb a helyzet.

• ddekany

veterán

válasz julius666 #73 üzenetére

"Kb. az egész hálózatot le kéne cserélni hozzá. Csak azért, mert valakik arról álmodoznak, hogy a szerveren fusson a render játékoknál. Rofl."

Ha csak emiatt cserélnék le... De el lehet képzelni, hogy mennyire komoly érdekek húzódnak meg a mögött, hogy neked egyáltalán ne legyen helyben teljes értékű számítógéped (munkára sem, semmire sem), csak terminálod. Viszont amíg az embereknek fontos a játék is, addig akadály, hogy az nincs a terminálon. Tehát azon a téren is próbálják megoldani a terminálosítást. Szóval én simán el tudom képzelni, hogy pár évtized alatt nagyságrendileg brutálisabb hálózat lesz csak azért, hogy a szórakoztatás is ott menjen.

Ami a késleltetést illeti... én nem vagyok biztos benne, hogy akár a mai szerencsésebb de reálisan elérhető késleltetés (200ms kb?) zavarna egy alkalmi játékost (casual, kazuár, stb). Max. először kicsit furcsának érzi, nem tudja miért, aztán megszokja. (Veszíteni mai játékokban már úgysem nagyon lehet, szóval ilyen szempontból sem gond. A látvány/hangulat ma már a lényeg.) Gondolj a mostani konzolok hadonászós kontrollereire, azoknak is milyen botrányos a késleltetésük, még sincs belőle néplázadás, mindenki boldog néhány közellenség :) kockán kívül.

Új hozzászólás Aktív témák