Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Ettől függetlenül az lett volna a minimum, hogy egy sz@ros linket beszúrtok. Nem tartott volna szerintem tovább 1 percnél játékonként.
Peace
-
Inv1sus
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Szóval újév alkalmából úgy döntöttél, hogy kiraksz a felhasználók számára nem ergonomikus cikket.
Igen, valószínűleg én is gondolkodtam volna rajta, hogy megkönnyítsem-e mások számára a játékok megnézését vagy inkább ne. És biztos én is úgy döntöttem volna, hogy csak azért sem...Geez ember...

-
Allien
veterán
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Szvsz, utólag is beszúrhatóak a linkek. Azért kényelmesebb, mint góglizni, főleg mert nekem nem barátom. Én csak a nőket szeretem.

Amúgy, ami a TW golf-ról írtatok itt, az csak részben igaz. Tehát, TÉNYLEG ez a jövő, azaz, minden mai böngészős játékot úgy hirdetnek, hogy FREE, meg MOST INGYENES (lásd akár az ikariamtól kezdve). Csak ugye, ez nem teljesen igaz. Mikro tranzakciókat csempésznek beléjük. jelen esetben, a TW golf az egyik legdrágább "játék", mert nem veheted meg, hanem évenkénti díja van, mint egy golf klubban, vagy más klubban, tagsági díja van, ha rendszeres látogatója lennél ennek a játéknak. Másfelől, a plusz extrákért is külön fizetni kell, mint speckó ütők, meg ilyenek. De tény, ingyen is ki lehet próbálni. Van, amikor több pályát is. Amúgy, van Magyar golf klub is!
Sajnos, a frissítésekkel nem mindig hoznak jó dolgokat. Én sem vagyok rendszeres látogatójuk, mondjuk, de volt, amikor klub versenyeket lehetett indítani, és ott volt lehetőség olyan pályákra is menni, melyek alapban el voltak zárva. Persze aztán ezt is elvették. De lehet, rosszul vagyok informálva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos, a frissítésekkel nem mindig hoznak jó dolgokat. Én sem vagyok rendszeres látogatójuk, mondjuk, de volt, amikor klub versenyeket lehetett indítani, és ott volt lehetőség olyan pályákra is menni, melyek alapban el voltak zárva. Persze aztán ezt is elvették. De lehet, rosszul vagyok informálva. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)