- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tewe013
őstag
válasz
lionhearted #31 üzenetére
Ez 2 tranzakció, amiből az egyikben a cipőddel fizettél.
Pontosan, de én olyan beszűkült vagyok, hogy nekem az a bitcoinnal fizetés, hogy az az 1 tranzakció (vásárlás a közértben) bitcoinnal történik. Azt eddig is tudtam, hogy a bitcoint át lehet váltani devizára, az, h most ezt egy szolgáltató végzi nekem egy adott összegért vagy én váltom át vásárlás előtt otthon magamnak ilyen szempontból mindegy. -
Tewe013
őstag
válasz
lionhearted #22 üzenetére
Én ezt értem, de ez még mindig nem bitcoinnal fizetés. Ha találok egy szolgáltatót aki nyomott áron az én Nike cipőimet eurora váltja amikor fizetni szeretnék attól még nem fogom azt mondani, h használt Nike cipővel fizettem az boltba, mert ez nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Medence topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest