- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sad_Vamp #245 üzenetére
Nem kell, elég ha xbox-ot vesz:
"ha valaki tök hülye bármilyen idegen nyelvhez, leginkább az angolhoz, nem is akarja megtanulni mert lusta, és az agyatlan lövöldék, autós és verekedős játékok jelentik a nagybetűs JÁTÉKOT, annak mi szüksége lenne a ps4re? Nekik pont elég az xbox."
-
válasz
<Lacy85> #125 üzenetére
Az S meg fele annyi, és BC van azon is. Csak az X-en szebbek.
Csak azt nem tudom ez miért fáj nektek? Nincs elég jó játékotok? Miért akarsz meggyőzni, hogy rosszul döntöttem, amikor xboxot választottam?
Min. egy évre való kijátszatlan játékom van.Gyerekeknek is szólok majd, hogy ne játszanak annyit az xbox-szal, mert az MS elcseszte...
-
Több év game mentes idő után elgondolkoztam, hogy jó lenne néha egy kis lusta lövöldözés. Egy játékra alkalmas értelmes videokártya ára kb. egy konzol árától indult. Szóval a PC nem volt opció. PS és Xbox között pedig elég egyértelműen az XBOX. A konzol árazás, a Back Compatibility, Live egyben van. Nem tökéletes, de nem kérdés miért van előny.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest