- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
azta mindenit, nem rövid írás. én annyit fűznék hozzá hogy kicsi a kezem, szóval logikusan kicsi telefont néznék, de mivel sok mindent telefonon csinálok ezért kell a nagyobb kijelző (miért nem veszek tabletet? mert ár érték arányban nem éri meg nekem meg eleve van nekem PC otthon, szóval tökéletes a max 6.8 inch körüli telefon, igen zsebben is elfér tokkal együtt hozzáteszem).
az okostelefon már tényleg nem csak okos"telefon", hanem konkrétan hordozható PC amivel egyébként telefonálni is tudok, és ezzel semmi bajom nincsen mivel annyit nem telefonálok, fontosabb a többi funkció ami hozzá rakódott, gratulálni kéne a gyártók "kapzsiságának"?
ezért nézem örömmel hogyan alakul a 'fold' design, mert az pont azt ötvözné ami kell nekem, ha kell kicsi ha kell nagy csak jelenleg eléggé gyerekcipőben jár, szóval jelenleg kizárt nekem.
azt is megértem ha valakinek a telefon az tényleg telefon és biztos van kimutatható, valós igény rá. ezért se értem a puffogást a kisebb telefonok témája körül, elfér egymás mellett a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest