- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ORCA58
addikt
válasz
dokibacsi84 #39 üzenetére
2 éve van Huawei telóm és semmi baja nem volt, viszont láttam megbolondult Iphone-t, Samsungot és még sorolhatnám. Ebből az következik, hogy csak a Huawei a tökéletes.
-
-
HaZse
őstag
válasz
EMBER! Mi a jó Istenért NEM tudsz rendesen leírni egy mondatot? Vesszőt használni, a mondat végére írásjelet tenni és a mondatot minid NAGYBETŰVEL kezdjük.
-
GSPLR
senior tag
válasz
ASUS
(halkan jegyzem meg, egyik kütyü sem ér annyit amennyit ráaggatnak). Megmagyarázni én nem akarok semmit, de ez fontos lehet:
-
Fejvadi
nagyúr
Van aki AnTuTu alapján vesz telefont?
-
dokibacsi84
csendes tag
Nem de meg unom ugy is csak az asust nem tudtam meg unni eddig!az elott 3 havonta cserelgettem volt huaweim tobb is koszi tobbet soha 2 el cseszodott alaplap 3 hibas modem utan soha tobbet!!ha ingyen adnak el cserelnem egy asusra!!nekem nem tudjatok mrg magyarazni a huawei jo telo 200 ezerert!!!
-
GSPLR
senior tag
válasz
dokibacsi84 #35 üzenetére
Te telefonba fektetsz be? Gratulálok
-
dokibacsi84
csendes tag
ki tervez hosszab tavra oszinten 3 honap max 4 azt meg undo jon egy ujjb egy szebb egy jobb!!!nekem csak rossz tapasztalataim vannak a hiaweitol jo vicc huawei 200 ezerert!!
-
jacis
nagyúr
válasz
dokibacsi84 #35 üzenetére
Ez csak akkor lényeges ha rendszeresen cserélgeted a telefonokat. Ha valaki hosszabb távra tervez akkor kutyát nem érdekli amit leírtál.
-
dokibacsi84
csendes tag
Koszi 200 feletti aron nem veszek huaweit mert akkor is huawei marad!!fel ev alatt 40 % bukok rajta ha nem tobbet lasd p8 p8 lite p8 lite 2 honap alatt esett 30 ezret kosz nem!!huawei jo vicc!
-
Balint1408
aktív tag
Már ezt sem lehet normálisan kihasználni.
-
Fall-N
veterán
Ami kép eddig kiszivárgott, meg amit ők osztottak meg az alapján (szerintem) jól fog kinézni. Csiszolt üveg berakás lesz a kamera lencsék körül és természetesen fém ház.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok a formavilágra. Jó lenne valami újat látni.
-
Fall-N
veterán
Nincs ebben semmi meglepő. Mivel a Huawei SoC-je standard ARM magokat használ a Kirinben, így gyengébb a Snapi saját magjánál. GPU-ban is hiába használ az Exynosszal azonosat (Mali T880), amíg ebben 4 magos a Samuban meg 12 van. Az új Adreno 530-at nem is említem. Szóval ha az abszolút erőt nézzük van hová fejlődni, ha viszont önmagában, akkor aki nem hardcore gamer annak jó lesz.
De az viszont bosszantó, hogy nincs erősebb GPU benne, mert az árcímke amit kapni fog az nem indokolná a spórolást.
-
lezuvius
őstag
Miert nem tesznek mar vegre egy combosabb GPU-t a telefonba a Huaweinel?
-
P8-nak nagyon szép formavilága van,remélem ez továbbra is igy marad.
-
HaZse
őstag
Az antutu huszarok nagy oromere.
Csak engem hagy hidegen ez az e-penis novelo dolog?
Nekem a lenyeg, hogy mukodjon normalisan a telefon.
-
iMagic7
tag
Miért mindig a samsung az etalon? Mindent miért ahhoz kell hasonlitgatni??
Xiaomi?? Ha antutu, akkor már hozzájuk illene -
Bensid
tag
A "Mate 8" 87.000 pontjához képest előrelépés? Nekem a mate 8-asommal sikerült 94.000 pontot elérnem. Ha így nézzük, gyakorlatilag nincs is különbség.
-
Jajj Jajj. A GPU eléggé le van maradva a konkurensekhez képest..
-
énvagyokaz^^
tag
De nem is fog annyiba kerülni mint egy S7 (szerintem).
-
moleculez
veterán
válasz
CptAdamica #8 üzenetére
Nyilván volt benne költői túlzás, de a lényeg, hogy sebesség érzetben abszolút vállalható akármelyik mai flagship mellett, a "sosemleszkész" W10-el együtt is, habár nem egy AntuTuTutu huszár.
#11- Ugyanarról beszélünk ezek szerint. -
gery2123
őstag
-
Matada2.3
veterán
Ha nem a hardware, akkor menjenek rá a maximális optimalizálásra és a "prémium" szolgáltatásra, akkor az ki tudná egyensúlyozni, a hiányzó lóerőt.
-
konczy3
senior tag
Jujjjj akkor most mi lesz sokan mégsem veszik meg?
-
WhiteWalker
nagyúr
Aprócska tényezőt nem említenek...
az árát... -
Szabcsizz
őstag
Tényleg van olyan,aki ez alapján vesz telefont?
Örömhír,hogy a 955 kerül bele,plusz 4GB RAM,mert a korábbi hírek 3GB-ról,és 950-ről szóltak. -
moleculez
veterán
A kb 2 éves Lumia 930-am is köszöni szépen, körberöhögi az androidos "nagyfiúkat". Pedig nincs is W10-re AnTuTu😁😁
-
hemaka
nagyúr
Fhd felbontasra boven eleg, ha jol van optimalizalva. A P8 sem volt rossz darab.
-
Próféta
tag
Nem hiszem, hogy ennek olyan nagy jelentősége lenne. A fiam mate 7-ese is villám, pedig biztos jóval kevesebbet tud Antutuban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alul nyaldossa a százezret a benchmark végeredménye, ez elmarad az idei csúcsmodellektől, de még így sem ad okot szégyenkezésre.
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest