Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GegeWarrior #48 üzenetére
Nem erről van szó de reggel még ki sem tudtad próbálni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Te miről beszélsz?
-
Valdez
őstag
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
-
Raysen623
addikt
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Nyugodtan visszatérhetsz NV gumiszobájába, de azzal csak önmagadat teszed szopóágra
Nekem egy 6950-es AMD karim van évek óta és még soha nem volt semmi bajom vele driájveresen sem... -
mcwolf79
veterán
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Neked megjött, vagy mi bajod van?
Egy ideje már ez a trend, hogy csak negyedévente jön WHQL driver. Közebnső időben ugyanolyan jó béta jön.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Fejlesztőket is nyugodtan cseszegetheted mert nem használták ki a GCN hardveres megatextúrázást. Pedig tudja. Hagyták a szoftverest mert valami nem tudja(legalábbis úgy tudom). És mi nem tudja? A Kepler meg a Maxwell. Szóval neked azért megy szarul a játék mert a fejlesztők annyira szeretik az NV-t, hogy bele nem raknák azt amit a next gen konzolon megtesznek és itt is megtehetnék. És van még jó pár dolog amit nem tesznek be mert az nv nem tudja. Az NV sokszor akadályozza a fejlődést mert minden csak opcionális lesz és ha valami opcionális akkor az nem kötelező, azaz lehet pénzzel végképp megakadályozni a terjedését. Ez a megatextúrázás bár nem opcionális, de azért sok GCN kártya tulajdonos van ma már és igazán bele lehetett volna rakni. Bár lehet, hogy ez az AMD hibája. Nem fizetett eleget. Lehet nem is akart mert konzol most fontosabb neki. Na nem tudom de azért mert béta a driver még nem rossz.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
A Beta ugyanolyan jó mint ha rendes WHQL, nem értem hol van itt a gond még ki sem próbáltad de már sz@r?
-
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Te mar feltetted?
-
Jacek
veterán
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
Negyed évente van WHQL driver, de ezek a béták ugyan azok mint régen a havi frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest