- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Fotó: ennyivel lesz nagyobb a Note 8 a Galaxy S8+-nál Itt már 6.3-6.5 közötti méretet írnak.
-
-
Rickazoid
addikt
Ujjlenyomat olvasó akkor a kijelző alatt vagy Apple mintára lemarad, mert
az arcfelismerésből származó adatok eladásából nagyobb a profitaz még nincs kész?Szerk.: most látom ott van a kamerák mellett. Hát
-
beteg
őstag
Keskeny. Csodálkozni fogok, ha ez sokaknak bejön. Én sokkal jobban várom, hogy lehessen kapni Note 7 PE-t.
-
tomboy0013
veterán
válasz
whatwhatwhat #22 üzenetére
Mivel középen nagy terültet foglal el a kamerarész ezért nem fog billegni mégha valakinek az asztalon támad gusztusa is használni a telefont. Ez a szép a kapacitív képernyőbe, elég ha gyengéden kezeli az ember és nem kell erősen nyomni mint anno a folyadékkristályosat, azaz kevésbé van esély a billegésre ha középen van a kamerarész.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
Én személy szerint szoktam használni az asztalon...
-
tomboy0013
veterán
válasz
cezarlacrone #15 üzenetére
Miért feltételezne? Középen nagy területen van a kiemelt rész. Nem úgy mint az iPhone-oknál ahol felső sarok kis részén van ezért tuti billeg. A másik dolog meg ha használjuk a telefont minek lenne az asztalon? A kezedbe meg nem billeg.
-
.Szaki.
addikt
Minél többet látom annál jobban tetszik.
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #18 üzenetére
Na ez jó hír. Nekem annak idején az LG G2 billegett a sarkok erősebb böködésére - a hátsó kezelőszervek miatt, hogy azok némileg kiálltak.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
cezarlacrone #15 üzenetére
S7e-nek is kiáll kicsit, mégsem billeg, csak ha igazán lenyomod valamelyik felső sarkát, tehát ha csak simán tapizod nem csinálja, nem olyan mint pl az iphone. Ez meg még annyira sem fog így billegni, mert jóval szélesebb a kiálló rész.
-
gerner1
nagyúr
Kiváncsian várom, ahogy az első teszteket is. A duplakamerás megoldás teljesítményére is kiváncsi vagyok.
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
Asztalra letéve - úgy használva - nem feltételez majd némi billegést? Egyébként engem sem zavar, ha kiáll a kamera a síkból.
-
kromatika
veterán
Várjuk szeretettel.
-
NeRo28
aktív tag
Remélem 6.3 colnál nagyobb lesz!
-
-
slimshady
senior tag
Kíváncsi vagyok, a cerka fanoktól elvonatkoztatva, mennyi létjogosultsága lesz ennek az S8+ mellett.
-
Soybex
őstag
Gyere eu-ba pls.
-
willope
tag
-Fönök, gond van. Tökéletes lett az új Note 8!
-Olyan nincs, Min Szu Fang. Akkor emeld ki a síkból a kameralencsét, hogy jó ronda legyen. Így jövöre is lesz mit kijavítani.
-Oké, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest