Augusztus 23-ra tippelik a Note 8-at

A Galaxy Note8 rendkívül fontos készülék lesz a gyártó életében, a gyártó reményei szerint homályba vesző, pórul járt, veszélyes Note7 után ugyanis valami igazán lenyűgözőt kell nyújtania az új csúcsphabletnek. A New York-i eseményt korábban is augusztus végére tippelték, a legfrissebb értesülések szerint azonban 23-ai nappal lehet számolni, ezzel vélhetően megelőzik az Apple iPhone 8-at.

Az újdonság minden bizonnyal megkapja az S8 és S8+ készülékekből ismert újdonságokat, az Infinity Display-t, a Bixby-t és a DeX-lehetőséget, viszont 6,3 hüvelykes kijelzővel, dupla kamerarendszerrel és S Pennel egészül ki a felhasználói élmény.

Azóta történt

  • Megmutatta a Samsung a Note8-at?

    A Samsung Exynos Twitter-oldalán bukkant fel egy készülék, ami jó eséllyel a pár héten belülre várt, S Pennel szerelt csúcsmodell lehet.

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy Tab S3 - mesterhármas

    Két év telt el a Samsung Galaxy Tab S2 9.7 megjelenése óta, az utód pedig minden tekintetben tartja a színvonalat az aktuális elvárásoknak és trendeknek megfelelően.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

Hirdetés