- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Szeretem leírni mert iszonyat büszke vagyok rá, de nálam egy ilyen N455 netbook sokadik éve teljesít határozottan produktívan
720p TV rákötve, minitube-al gond nélkül megy a HD youtube, hálózatról gyönyörű szépen viszi a 720p filmeket, kodival pedig lehet nézni a neten fogható streameket. Ha szükség van rá akkor lekapom a madzagról és hibátlan kis hurcolós jegyzetelős gép, vagy szintén másik TV-re kötve kvázi mobil médiacenter.
Ezen felül még van pár okosság, pl 3 másik hálózaton lévő gép néhány mappájáról megy rá backup, plusz minecraft is eldöcög 17-20 FPS körül mindent minimálra butítva (unokaöcséimnek elég), de ott van az openttd és az opendoom (vagy mi a neve) meg quake 3 arena is.
Anno 2010-ben vettem 54k jó magyar forintért, azóta rendesen ledolgozta az árát, remélem még kitart egy darabig. Igazi geek szórakozás egy ilyen erősen limitált vasból minden csepp kakót kisajtolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest