- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
puttputt #173 üzenetére
"A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit"
Azt hogy a rajta futtatott programok kompatibilitását le kell ellenőrizni. Főleg a régebbiekét, pl.DOS-osak. De a 32 bit vs 64 bit is okozhat meglepetéseket. Ez nem az oprendszer minőségét tükrözi, nem lehet minden szirszart évtizedekig támogatni. -
Dr. Akula
félisten
válasz
cairojack #155 üzenetére
Ez ugyanolyan mint az OOP vs struktúrált programozás: annak nehezebb a váltás aki a strukturáltat megszokta, a kezdőnek állítólag könnyebb egyből az OOP. Te is megszoktad az XP-t, valszeg azért furcsább a 8. A kezdőnek meg egyáltalán nem biztos. Az majd ezt szokja meg a suliban, és ez lesz neki az alapértelmezett, a könnyű.
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#40553216 #94 üzenetére
Miért is nem? Ott kell használni ahol kényelmesebb, nem minden szirszarra. De ezt már egyszer leírtam...
#95 cairojack:
"Régebben vettem egy Asus wireless szettet, és elképesztően rossz volt. Minden 3-4-k betűt kihagyta"
Nem Asust kelltt volna venni, hanem minőséget (Logitech, MS), azzal nincs semmilyen probléma. Évek óta csak ilyeneket használok, játékra is, teljesen tökéletes. Csak azok húzzák a szájukat akik nem tudják megengedni magukat, ezért inkább "nem is olyan jó az". Technikai ellenérv ugyanis nincs ellene.#97 pilóta:
"Temészetesen ha néha oda kellene bökni az nem lenne gond"
Én ezzel kezdtem, hogy ésszel kell használni. Nem mindig, de amikor kéne akkor jó lenne. -
Dr. Akula
félisten
Az a gyártó hibája, mobilon /tableten érdekes mód teljesen jól működik. Az nem az MS hibája hogy szar technológiája van a monitorgyártónak.
Sokszor jól jönne egy érintőképernyő munkához is, persze nem ész nélkül mindenre, hanem kiegészítőnek a billentyűzetes bevitel (és néha egér) mellé. Néha egyszerűbb lenne rábökni hogy na arra gondoltam ott.
#82 nyunyu:
A Logitech azért nem fejleszt mert nincs minek, nincs konkurrencia. Így is ők a legjobbak, minek feccöljenek pénzt ennek bizonygatásába? -
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
"a mostani környezet már nem kedvez a cég által sokáig követett lassú termékciklusoknak, ezért Steve Ballmer megígérte, hogy az eddiginél sokkal gyorsabb ütemezésre állnak át"
Nem kéne, eddig is sok szart (pl. Vista, Win Millenium, Office 2007) csináltak, inkább lassítaniuk kéne. Keveset, de jót! És akkor még kevesebb pénzt kéne lehúzni a zemberekről. Persze tudom erre megy ki a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest