Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, nem olvasták a magyar fórumokat, de hogy én már akkortól fikáztam, az biztos. Mindenesetre nagy baromság volt a részükről kiadni, utána meg k.ra nem figyelembe venni a reakciókat.
@(#79) Dr. Akula
Őőőő, nem! Mert attól, hogy a rendszer tapi, a monitor tapi, még nem lesz kényelmes, ha nem tabletszerűen használható.
-
BiP
nagyúr
Én is hiányolom az Aero Glass-t.
Múlt héten végre megjelent a Win8-hoz való Windowblinds, de annyira kiirtotta az MS, hogy még a Stardocknak is 1 évükbe telt, mire valami összeeszkábáltak. (és sajnos így sem lett tökéletes).
Tudnám miért nem lehetett volna opcionálisan hagyni? Kit zavart ez??? -
törölt tag
2011 szeptember 2013 június ~két év. Vagy nem? Mivel a nyilvános előzetesek megjelenésekor már megindult a metro-fikázó kommentek tömege. Bár ahogy nézem, a publikus béta igazából "csak" másfél évvel ezelőtt jelent meg. Bocs a pontatlanságért. Így valóban sokkal érvényesebb az "agilis" jelző.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ Dell Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Microsoft Modern Mobile Mouse Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lian Li SP750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest