Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, nem olvasták a magyar fórumokat, de hogy én már akkortól fikáztam, az biztos. Mindenesetre nagy baromság volt a részükről kiadni, utána meg k.ra nem figyelembe venni a reakciókat.
@(#79) Dr. Akula
Őőőő, nem! Mert attól, hogy a rendszer tapi, a monitor tapi, még nem lesz kényelmes, ha nem tabletszerűen használható.
-
BiP
nagyúr
Én is hiányolom az Aero Glass-t.
Múlt héten végre megjelent a Win8-hoz való Windowblinds, de annyira kiirtotta az MS, hogy még a Stardocknak is 1 évükbe telt, mire valami összeeszkábáltak. (és sajnos így sem lett tökéletes).
Tudnám miért nem lehetett volna opcionálisan hagyni? Kit zavart ez??? -
törölt tag
2011 szeptember 2013 június ~két év. Vagy nem? Mivel a nyilvános előzetesek megjelenésekor már megindult a metro-fikázó kommentek tömege. Bár ahogy nézem, a publikus béta igazából "csak" másfél évvel ezelőtt jelent meg. Bocs a pontatlanságért. Így valóban sokkal érvényesebb az "agilis" jelző.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi