- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Ferrorr #1477 üzenetére
Ne haragudj, oké hogy alap neked, de hagy használja úgy a telefonját ahogy szeretné, itt most arról volt szó nem arról,hogy tud e 4K60fps-t! Korábban használtam Zenfone 7 Pro-t, nagyon jó telefon, sajnos a Volte hiánya számomra probléma ( ami jegyzem meg sztem nagyobb gond), de a 11 óra SoT nem életszerű és nagyon szélsőséges! Kíváncsi lennék hány napra elosztva tudja, mert ha feltöltöd és merülésig folyamatosan nyomod úgy kijöhet a 11 óra egyéb esetben eléggé megkérdőjelezhető!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Agyalok egy ilyen készülék beszerzésén, Samsung S20 FE készülékről váltanék (Snapis) és volna 1-2 kérdésem!
1. A garancia hogy néz ki? Hogyan érvényesíthető? Kell hozzá számla, garijegy vagy Apple szintű,hogy imei alapján érvényesíthető?
2. Asus Zenfone 7 Pro készülékem volt korábban amit nagyon szerettem, viszont számomra a Volte fontos szempont és ez a 7 Pro esetén nem ment! Telekomos vagyok, Z8 esetén működik? Olvastam itt olyat is, hogy megy olyat is, hogy nem! Mi az igazság?
3. Általánosságban véve mennyire vagytok elégedettek vele, illetve korábban voltak hardveres gondok ez most hogy áll?
A kiszemelt darab 16/256-os teszt készülék volt számla nélkül, de állítólag gyári garis és érvényesíthető így is a gari!
4. Esetleg van valaki aki komolyabb fej-,fülhallgatóval használja, milyen a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest