- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeBeLa
tag
Üdv.
Nos kicsit off leszek.
Tegnap édesapám vett nekem egy ilyen készüléket (zenphone 3 max), Média marktban vette. Az a problémám hogy nagy és nem is tetszik plusz egy lomha dög. Személyesen vette. Hány nap elállási jogom van a vásárlástól?
Ha bemegyek az MM-be és ezt elmonom akkor ott helyben visszakapom a teljes összeget? -
slimshady
senior tag
A Xiaomi jobb alternatívának tűnik...
-
Béééla
őstag
Még réges-régen, Windows alapokra építettek a PDA korszakban korrekt masinákat (P525, mond ez valamit még valakinek?)
Mond hát, azóta se sok jó "okostelefon" van. (mondjuk nem értem anno minek erőltették a 2.5 Jacket) -
Nem lenne ez rossz telefon 30 ezerért.65-ért viszont felháborító.65 ezerért már erős középkategóriás snapdragon 650-es 3 giga ramos xiaomi telefont lehet venni.Normális szervíz háttérrel mert a redmi note 3 se/pro-t már számtalan magyar viszonteladó forgalmazza 60-70 ezer közötti árral rendes magyar garival és szervízháttérrel.
-
*Mukeey*
addikt
Valamelyik Zenfone tesztnèl ugyan ezeket beírtam(tehát hogy drágán sz.r,van helyett 10 másik alternatíva stb),de le lettem oltva hogy az Asus jó meg Ázsiában milliókat adnak el blabla...
Na,ha 2017ben ilyen telefonnal jönnek ki,amikor a piacon van pl. Xiaomi Max,akkor nem eröltetnèm továbbiakban a telefon ágat.Asus règen nevet szerzett a pc-s cuccaival,de azon kívül nem sok jó termèkük van. -
dementor
senior tag
Nem tudom, de nem kellene erőltetni annyira a mobil üzletágat nekik. Bár nem igen tennék, ha nem keresnének vele. A tesztért köszönet.
-
ScrapUnit
aktív tag
Nem is értem miért gyártanak még 2017-ben egy ilyen ócska, elavult hardveres telefont
-
Joe.36
addikt
Szerintem jól néz ki, ha lemegy az ára 35-40 környékére még meg is érheti, ennyiért túlságosan drága.
-
Departed
őstag
"Nem kell problémát csinálni a telefon vásárlásból. Kell menni és venni (Asus helyett) egy Xiaomit és kész."
Valami reklámszöveg ugrott be arról hogy mennyivel jobb választás ehelyett egy száomi.
-
Taranti
senior tag
Köszi, de mondom nem is a Mobilarénával van a gondom, hanem magával a termékkel.
Mondjuk írta már valaki, a cikkben alternatívaként szóba jöhető telefonok általában drágábbak (Huawei P9Lite) vagy éppen ugyanúgy nem kaptak tőletek semmilyen plecsnit mint az asus (Sony XA, J5-2016). Érdekes kivétel a Honor 5X, lehet, hogy ideje lesz elpártolni a hagyományos nagy nevektől a középkategóriában.
-
Taranti
senior tag
---
-
jUUh
addikt
A színén kívül semmi se tetszik...
-
Taranti
senior tag
Jöhetett volna előbb is ez a teszt, régóta piacon van már a készülék....
Persze nem bántom az MA-t, csak neten sincsenek róla tesztek, ahol láttam fórumot, volt aki szidta, volt aki nem. Na, én megvettem a fiamnak karácsonyra, és hát nem kellett volna. Ennyi pénzt nem ér meg, MAX a fele (ennyiben jogos a név.
)
Mondjuk az asus hivatalos honlapja is trükkös, mert memória 2GB/3GB illetve tárhely 16GB/32GB néven szerepel.
[link]Na most, külföldön ezt a förtelem 2/32-t nem is ismerik, amikor rákérdeztem fórumban, többen felvetették, nem-e hamisítvány... Úgy látszik, piaci fontosságban már az Antarktisz is előttünk áll. Gondoltam már arra, hogy root-olom, hátha csak szoftveres tiltás a +1GB memória, de amúgy annyira gyenge a vas többi része, hogy valszeg nem sokat számítana. Jah, és minapi hír, hogy jön a zenfone3s max [link]. (Ha egyáltalán ezt kapjuk, és nem megint valami még inkább heréltet) ami annyit is valószínűsít, hogy erre Nougat bizony nem fog érkezni. Amúgy érdemes elolvasni a hírt a "rendkívül sikeres zenfone max család"-ról
Az asus most nagyot bukott nálam mobilos fronton.
-
Hallosz
senior tag
Sosem volt Asus telefonom...... és ez így is marad.
-
Wesder
titán
"Méretes telep" ezen jót nevettem
-
doooo
veterán
válasz
-Faceless- #8 üzenetére
" Ha pedig az ugyan ilyen adottságú, és áru telefonokkal nézzük sokkal jobb ez, mint a csodás coolpad, vagy egy akármilyen olcsó samsung."
Milyen akármilyen olcsó Samsung? Használhatatlan Samsungok már nincsenek. A Pocket Neo-k ideje elmúlt. Ennyiért J7 2016-ot lehet venni... az meg egy nagyszerű telefon, az akku méretét kivéve mindenben jobb ennél (és persze attól, hogy kisebb az akku, még nagyon is jó az üzemideje).
-
jksx
senior tag
Vajon ennek milyen a gps-modulja? Az előző verzióké (Zenfone 2-es sorozat) botrányosan sz*r volt.
-
Ami azt illeti, engem bosszant is az összes!
Egyébként meg éppen ASUS alaplapokat nézegettem, és úgy általában véve nekem az ASUS-os be szoktak jönni, szerintem jó cucokat gyártanak; meglephettek volna egy vízálló mobillal igazán!
-Faceless-: Nem vagyok rendőrség, és én az árukeresőt használom mindig vásárlások előtt. Nem érdekel, honnan van, fizették -e az áfát, egyszerűen ez nem az én dolgom, nem is rám tartozik; egyedül az érdekel, hogy megbízhatóak -e, nem szűnik -e meg a cégük egy év múlva, illetve mennyire lehet náluk gariztatni, mennyire elérhetőek, stb.
janeszgol: Engem sosem érdekelt a divat, szóval nálam biztosan nem fog lecsengeni!
-
törölt tag
Ennek a kamerája MAX... sz@r!
-
vodrosjozsi
addikt
Jól néz ki de ezt más előző szériás zenfone is tudja. Fele ennyiért.
Az első Zenfone Max 5000-es cserélhető akksival, kb ugyanilyen hardberrel, jobb lézeres kamerával, dual sim-mel, HD kijelzővel elment 4-5 napig és 45 ezres áron. Azért az sokkal jobb volt, a mai napig megvan meet nagyon jó készülék. Nem mellesleh ugyanúgy lehet frissíteni a mai napig az appokat.
Ha ezzel jöttek volna ki és tavaly nem lett volna zenfone max akkor talán megérné de sokkal jobb lenne megbízhatóbb ujjlenyomatolvasóval és lézeres kamerával.
Ja és az 5,5 colos volt, jobban lehetett azt kezelni. Az igazán max volt -
Az ASUS-ból azért kinéztem volna, hogy vízálló is lesz!
szami777: Igen. A Lenovo is meg tudta csinálni, sokkal régebben, pedig ők -nem bántásból, és csak szerintem- sehol sincsenek az ASUS-hoz képest.
-
szami777
addikt
Annyira nem vészes ez a telefon, kicsit lejjebb megy az ára, jó lehet, az lg x power ugyanekkora aksival 15-20 ezerrel olcsóbb ennél, az biztos, hogy 65 ezerért nem ezt venném jelenleg.
-
zeg
őstag
A max1 ötezres akksival, lézeres autofókusszal, 5.5-ös kijelzővel, a két sim sloton kívüli memkártya bővítéssel, fényévekkel jobb teló. Talán 2016 januárjában tesztelte a MA. A cikkben szereplő egy hulladék 2017ben.
-
kis-attila
tag
válasz
-Faceless- #8 üzenetére
Doogee X5 Max Pro-ban pont ugyanez van,oké,firmware,szervízháttér meg az Asus név. Dogee meg 25 ezer,4100-as akkuval. Nem hasonlítom össze a kettőt de tény,olcsóbban is láttunk hasonlót. Xiaomi 3s Prime,azt meg hagyjuk is,53 ezerért vettük,más liga mint az itteni Asus.
-
janeszgol
félisten
Kijelző és kialakítás jeles. SoC nekem elég, szoftver olvasatra közepes. No de ez a kamera egy kalap...
Én biztosan nem venném meg. Max akkor, ha egyetlen egy darab képet nem lőnék vele.Gixxer88, az a baj, hogy csak a külső méretet hasonlítod össze és az alapján tennél bele akksit. Az akksi minőségére meg nem is figyelsz. (Nem konkrétan a Xiaomira értettem.)
-
Ez egy rakás.....
Ocsmány. -
Nashaba
tag
Egészen korrekt kis készülék ez azért, használat közben azért sokkal jobb. Az viszont vitathatatlan hogy ennyiért van sokkal, jobb, de az biztos, hogy minőségi összeszerelelésű készülék.
-
-Faceless-
őstag
Én is xiaomit használok, de így már vagyunk 3-an. Észre kell venni, hogy nem a szaki szemével kell nézni, hanem a végfelhasználóéval, aki azt se tudja a xiaomi-t hogy kell kiejteni. Igenis az asusnak jobb a szervíz háttere, és xiaomival ellentétben minden városban ugyan azt ugyan olyan szervíz háttérrel lehet kapni, és a telefon vásárlók 95%-nak ez elég. Ha pedig az ugyan ilyen adottságú, és áru telefonokkal nézzük sokkal jobb ez, mint a csodás coolpad, vagy egy akármilyen olcsó samsung.
-
Dominó85
addikt
Semmi! És erre a készülékre ne is legyenek büszkék, mert egy nagy szarkupac. Az ára meg egyenesen vicc... 65.000Ft, hol élnek ezek? 25.000-et ha megér. Redmi 4 Prime-om hamarosan eladó lesz és 50-52.000Ft között lazán el lehet majd adni. A fenti nagy döghöz képest sokkal jobb az összeszerelési és anyaghasználati minősége, infra, fingerprint, fémház, 4100/4000mAh aksi, ami 5" FHD IPS kijelzővel és Snapi 625-vel megtoldva 3/32GB kiszerelésben 8 óra SoT-ot lazán hoz, de van hogy többet. Egyedüli (elméleti) hátránya a B20. Bár nekem aztán az se volt az... A fenti terméket ki se kellett volna hozni az Asus-nak.
-Faceless-
Az a szervíz is annyit ér, mint a készülék maga... Ha tönkremegy a fenti borzadalom, nem hinném hogy kellene 10 vásárlóból akár egynek is még egy új. Azaz még ha fizetnének nekik, se kérnék ezt a valamit. A lényeg, hogy a cikkben szereplő ketyere nem méltó az Asus névre. Egy agyonárazott Asus felirattal szitázott kínai hulladék. És nem a "kínai" jelzőn van a hangsúly.Csak példának mondom, hogy itthon is nagy hype-ot kapott a hazai forgalmazásba vett Vernee Thor, aztán 10-ből 8 készüléknél 2 hónap se kell és meghal az ujjlenyomatolvasó. Rá kellene már ébrednie az embereknek arra, hogy van, amin egyszerűen NEM érdemes spórolni. Lehet azzal jönni, hogy de hát ezeket már csak 1, max 2 évre tervezik. Aham, akkor a ZTE Blade-em (új tulajánál), Jiayu G3-am (szintén új tulajnál) és Jiayu G3S-em (ismerősnél), Hongmi 1-em (MTK procis, édesanyámnál), miért is működnek még évek múlva is?
Nem szabad félni az új, de már rég bizonyított márkáktól (Huawei, Xiaomi, Lenovo). És el kellene végre felejteni a régi márkák "olcsóbb", de fele annyit sem tudó, rosszabb anyaghasználatú förtelmeit. Természetesen az újabb márkáknál sem a "gyanúsan olcsót" kell megvenni. +5-10.000Ft rengeteg minőségbeli és hardveres pluszt, nem mellesleg hosszabb használati időt is. Lásd mondjuk Redmi 4A -> Redmi 4 Pro vagy Prime. Venné a fene a 4A-t, ha mindenben sokkal jobb a 4 Prime és arányaiban jobb vétel. Például
-
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
Jó,a szervízt elismerem.
De a név?A Xiaomi mára szerintem nem kevésbé ismert és elismert név mobilos berkekben mint az Asus,sőt!
Talán az Asusnak annyi szerencséje van,hogy a tech világban egyáltalán nem jártas embereknek a név ismerősebben csenghet."Laptopon láttam már a madaras teszkóban ezt a feliratot,biztos jó lehet"
Bár ezek az emberek jobbára inkább olcsó Samsungot (J3/J5),vagy Sony-t vesznek.
Ez az Asus maximum 45e ft körül lehetne jó vétel,65e ft-ot a szerviz hálózat ellenére sem ér. -
Ha egy Xiaomi Redmi 3/3S-be kisebb méret ellenére 4100-as akku belefért,akkor ebbe legalább 4800-5000-es akkunak kéne lennie.Nagyobb ház,gyengébb hardver (Redmi 3S-hez képest),mérethez képest kicsi akku,magasabb ár...
Mi az ami miatt jobban megérné mint a fentebb említett alternatíva?
Az Asus helyébe annyira nem lennék erre büszke... -
Scrydhan
senior tag
Ezek azok a telefonok ahol megkérdezem magamtól: Jó-jó az üzemidő, de miért akarná bárki is 3 napon keresztül használni ezt a csodát?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csalóka a név, a Max utótag az akkumulátor kapacitására utal. Máskülönben viszont pont a minimumot képviseli a modell a Zenfone 3 szériában.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iOS alkalmazások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest