- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zami007
csendes újonc
válasz
sipoczgabor #152 üzenetére
Nekem ma érkezett meg az említett telefon, a Media Markt-tól rendeltem 71899 Ft-ért. Ingyen kihozták és két év garancia van rá. Az Ipon-nál valamivel olcsóbb lett volna, de ott még 2000párszáz Ft a postaköltség és csak 1 év garancia... Szerintem ennyiért nagyon jó vétel, bár én még csak most ismerkedem a telefonnal és ráadásul ez az 1. androidos telefonom.
-
Tamianyu
újonc
válasz
Nézd meg az aqua.hu -nál, több színben is van, megbízható cég, mi sok cuccot vásároltunk már tőlük
-
viano
aktív tag
válasz
Nem nagyon van gond a készülékekkel, ezért visszajelzések se igen vannak.
Nézelődj a webshopokban, ahol vannak vevői bejegyzések, érdemes átolvasgatni ezeket, egyébként pedig figyeld az árakat, esetleges akciókat.
Hivatalosan csak 16GB-os és 13 Mp kamerával szerelt változatok vannak Mo-on, tehát a nagyobb shopokban valószínűleg ilyet fogsz kapni. Elméletileg 7 féle színben létezik, de én nem tudom, hogy itt hány féle kapható.
2400mAh-s akkuval nem elérhető itthon, az téves információ, nem kell vele foglalkozni, az SD410 egyébként jól fogaszt, hatékony proci, még nem találkoztam panasszal akku témában.Ez a telefon (ugyanez a technika) 5,5"-os kijelzővel is kapható (ZE550KL), csak az akku nagyobb, 3.000mAh-ás.
Ez azonban az árból is ki szokott derülni . . .
Láttam már ahol az 5"-osra írták az 5,5-öt, hibásan, talán éppen a Digiprime oldalán.Jobb árak egyébként külföldön vannak, azaz inkább voltak, mert karácsonyra leginkább az összes Laser elfogyott, ahol jó akciók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest