- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeX89
csendes tag
Feltettem az 1.1.6-os firmware-t. Még mindig meg van a hiba.
-
DeX89
csendes tag
válasz
kazan23 #3115 üzenetére
Megnéztem. Van rajtuk ékezet. Azt hogy milyen formátumú nem tudom mire érted. Csak azt tudtam megnézni, hogy milyen kódolású, a Total Commander nézőkéje, és a Microsoft Word szerint is UTF-8. Kipróbáltam ANSI kódolású felirattal is, de azzal is ugyanúgy fenn áll a hiba.
Kipróbáltam a feliratméret csökkentést is, de az sem segít. -
DeX89
csendes tag
Semmi bajom nincs vele, tényleg minden karaktert megjelenít csak az ékezetes nagybetűkkel van gondja. A közép európai, és az UTF8 beállításnak is.
-
DeX89
csendes tag
Az sem segít. A beállításoknál közép-európai van beállítva, de a filmlejátszás közbeni felirat beállításoknál valamiért mindig unicode(utf8) beállítás szerepel. Ha átállítom közép-európaira akkor is ékezet nélkül jeleníti meg a nagy ékezetes betűket. Ha leállítom a film lejátszását, és újra elindítom akkor pedig "elfelejti" a beállítást, és újra unicode(utf8) lesz. Nem túl vészes ez a kis hiba, de akkor is idegesítő. Valaki nem tud rá valami más megoldást?
-
DeX89
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy O!play Minit. Eddig nagyon tetszik, mindent lejátszik, de egy problémám van vele. Az ékezetes nagy betűket ékezet nélkül jeleníti meg. Az ékezetes kis betűkkel nincs gondja. Ezt a hibát az 1.1.3-as firmware-el produkálta. Frissítettem a firmware-t a legújabbra (1.1.5), hátha megoldódik a probléma, de nem.
Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest