- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
válasz
Mr.Csizmás #51 üzenetére
Azt sem tudom annak milyen lenne a gyakorlati jelentősége, csak az árcédulákon látom, hogy bazi nagy a különbség
-
nexplo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #56 üzenetére
jogos köszönöm
-
nexplo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #53 üzenetére
Mint laikus vevő kérdezem. Remélem te jobban értesz hozzá
Adott egy moncsi FHD 144HZ de vagy 1 vagy 4 seccel. Érdemes e azért a 3 seccért kiadni plussz 15-20e Ft-ot.
(szerintem nem) persze én nem versenyzek rajta semmit -
nexplo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #51 üzenetére
Kereszt kérdés: 144Hz full HD esetén van különbség az 1sec és a 4 sec válaszidőnek? Azért kérdezem mert most futottam bele ilyenbe. Samsung esetén láttam hogy van olyan monitor ahol csak ez volt a különbség. Érezhetően rosszabb a 4 secces?
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
Ezt a monitort mar fel eve megcsinalta a gigabyte es 180k.. Tesztben meg jobb is az LG-nel..
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Támogatás, az hogy elindul a B350 vagy más gyengébb "dzsunka" alaplapban nem jelent mindig teljes kompatibilitást. Alapórajelen hajtva is meglehet, hogy gyorsabban használódik el az alaplap, mint egy jobban megépitett drágább ROG vagy TUF fajta. Tuninglehetőség meg alapból korlátozva van a BIOS vagy az alaplap egyéb képessége miatt. PCI-E 4.0 támogatást is megadták több régebbi alaplapra, majd rövidesen a többségét visszavonták a legújabb BIOS frissitéssel.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
Az előző megjelenítőm IPS volt.
Szuper volt, hogy minden szögből jó volt a szín és így nem volt semmilyen torzulás, de nem játszok kelj fel Jancsit az adott megjelenítőm előtt ülve, hogy azt nézzem, honnan kezdve torzul bármilyen mértékben is a kép... mert szemből nézem és úgy is használom.
Amit viszont észrevettem a mostani VA paneles megjelenítőmnél, hogy a sötét szebb mint az IPS-en volt. Lehet ha elkezdek dülöngélni a megjelenítő mögött akkor torzul a szín adott szögből nézve, de ez pont nem érdekel. Mivel nem mászkálok a megjelenítő előtt hanem ülök és úgy használom.
-
nexplo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
Ettől függetlenül (igen én is olvastam pár helyen hogy valószínű nem IPS) bomba jó vétel. Ennyiért nincs konkurenciája szerintem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
Most meg a VA panellal mi a baj?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
Pl mi a baj vele?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Milyen kritikán aluli VGA hűtők?
-
Noukoum
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Igen mint mindig picit most is túl van parázva ez az alaplap kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest