- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander #4393 üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest