Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen erre már rájöttem, lemértem a cpu sebességét energiatakarékos módban. Ennek ellenére maga a menü is ritkábban szaggat be ha nincsen bekapcsolva. Nyilván akinek fontos az üzemidő és megbarátkozik néha egy két akadással annak nem gond, én azon felhasználók közé tartozom akinek a szemét bántja, ha be-beszaggat. Így is kibírja a közel 10 órát...
Más kérdés, ti tapasztaltátok már, hogy ráböktök egy ikonra, villan is egyet, hangot is ad ( már akinek be van kapcsolva ) de nem indul el? Nem tudom ez a launcher hibája, az érintőpanelé, vagy egyéb. Ilyenkor várok picit hát ha csak lassan tölti be mivel van olyan alkalmazás is, aztán ha nem történik semmi akkor rábökök még párat
Nem tudom a kezem száraz ennyire, vagy ilyen a kapacitív panel, hogy néha nem vesz be egy két bökést. A jelenség nem állandó, de azért napi jó pár alkalommal előfordul. Mivel látom az ikont villanni és pöccen is egyet a hang, ezért elvileg érzékelt vmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tudom a kezem száraz ennyire, vagy ilyen a kapacitív panel, hogy néha nem vesz be egy két bökést. A jelenség nem állandó, de azért napi jó pár alkalommal előfordul. Mivel látom az ikont villanni és pöccen is egyet a hang, ezért elvileg érzékelt vmit..