Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
SztiviVander #3591 üzenetére
Igen erre már rájöttem, lemértem a cpu sebességét energiatakarékos módban. Ennek ellenére maga a menü is ritkábban szaggat be ha nincsen bekapcsolva. Nyilván akinek fontos az üzemidő és megbarátkozik néha egy két akadással annak nem gond, én azon felhasználók közé tartozom akinek a szemét bántja, ha be-beszaggat. Így is kibírja a közel 10 órát...
Más kérdés, ti tapasztaltátok már, hogy ráböktök egy ikonra, villan is egyet, hangot is ad ( már akinek be van kapcsolva ) de nem indul el? Nem tudom ez a launcher hibája, az érintőpanelé, vagy egyéb. Ilyenkor várok picit hát ha csak lassan tölti be mivel van olyan alkalmazás is, aztán ha nem történik semmi akkor rábökök még párat
Nem tudom a kezem száraz ennyire, vagy ilyen a kapacitív panel, hogy néha nem vesz be egy két bökést. A jelenség nem állandó, de azért napi jó pár alkalommal előfordul. Mivel látom az ikont villanni és pöccen is egyet a hang, ezért elvileg érzékelt vmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest