Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szerintem nincs semmi olyan ebben a kitkatban ami miatt fontos lehetne a tabunkra. A memória optimalizáció csak az 512-es kütyüknek lényeges, nekünk nem. Eddig se volt gond a memória management-el. Ami programok nem indulnak el, vagy szarul mennek, azoknak se valószínű, hogy az 1g rammal lenne a gondjuk.
Amit részemről szívesen láttam volna, az az art. Jó lett volna előre fordítani. De elvagyok nélküle, mert a 4magos proci szerintem nem sokat szöszöl. Ennyi még bőven belefér.Hogy azt írták, nem lesz kitkat? Én ezen nem csodálkozom. Mint már hónapokkal ezelőtt írtam, ez a tab, nem zászlóshajó. Egy rendszerfrissítés, ha minőségileg akarják csinálni, nem két nap, és nem két dodó. Márpedig az asus egyik fő vonzereje a minőség.
Egy eladott tab, csökkenti annak az esélyét, hogy az illető, egy drágább, nagyobb profitot termelő tabot vegyen. Ha az illető már meglévő tabbját nagyon támogatjuk, akkor sose fog venni újjat. (Főleg, ha a vas eléggé jó benne, hogy hosszabb távon kiszolgálja az igényeit, márpedig ez a tab ilyen...) Valamivel rá kell hát kényszerítsék középtávon az embereket újabb tab vásárlására, és ennek egyik lehetséges módja, hogy eljáratjuk az időt a rendszere felett. Ezért olyan gyűlöltek a custom romok a gyártók szemében.
Ha esetleg érdekel valakit egy rendszerfrissítés készülésének folyamata, akkor itt találhat egy jó kis infografikát: link
Nekem ez a véleményem. -
Nexbit
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
én ismerem a kitkatot azt használom is a telefonon, de ezen a tabon nem látom értelmét.
4 maggal szerintem ez még nem nevezhető gyenge hardvernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest