- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Hali!
Nekem ma jött meg a tab, screen-ről rendeltem. 45e volt, mint tudjuk, gyári Asus 2 év garit kaptam hozzá, kopp kopp remélem erre nem lesz szükség!
Más Nem kötekedbi szerernék, de egyáltalán nem vagyok elájulva a hátsó kamerától! Ami az elsőt illeti, az még elmegy, de a fő az szerintem sz@r. Félreértés ne essék, ennyi pénzért azt kaptam, amit vártam, meg vagyok elégedve, nem is vennék mást, de ha már beltesznek egy lencsét, akkor ez az asusra nézve lehetett volna egy kicsit menőbb. ( szerintem )
KérdésAsus Stido szinkronizálta a google+ os képeimet, amik a telefonomról kerültek a rendszerbe. Ennek már önmagában nem örülök, de a már meglevöket hogyan tudom eltüntetni? Természetesen az automat szinkront azt megtaláltam és kilőttem.
-
moli.hu
őstag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
hogy 100% rendes garit kapok, nem fog egyik napról a másikra eltűnni a bolt ahol vettem a kütyüt (bár ez 3 nap után asszem mindegy)
magyarorszagon -a boltokban kozoltekkel es a fentebb irtakkal ellentetben- 1 ev garancia vonatkozik minden tabletre, es a garancia egyik kotelezo ervenyesitesi helye a vasarlas helye. Vagyis teljesen nem mindegy, hogy addig az 1 evig egy tavoli szekhelyu/kulfoldi webshopba postazni a tabletet sajat koltsegen, vagy csak a videki/sarki abc-be kell levinni. Az 1 ev utani garanciat mar csak az asus adja, igy ekkor mar csak ok kotelezhetoek, persze az elado is barmennyi vallalhatna onmagatol.
az, hogy futarral viszik, nem szamit, a vasarlas modja szamit (tavollevok kozotti vagy nem, ha bemesz a boltba, megnezed, kifizeted, futarral szallitatod peldaul a tevet, mert nem birod hazacipelni, attol meg csak 3 nap jar). a futartol valo atvetel idopontjatol indul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest