Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuckyx
tag
válasz
Batman007
üzenetére
http://m.tinydeal.com/product/hi762-chromecast-miracast-dlna-wifi-display-dongle-111708
Én ma kaptam meg ezt a mircast dongle-t.
Tv HDMI-re kötve azonnal csatlakozott. Eddig kb. 20 percet próbálgattam. Youtube, film (720-as volt csak a tableten) kicsit szaggat. Tényleg szemmel alig látható, olyasmi mintha 5fps-el kisebb lenne a ráta... nem zavaró.Érdekes hogy csatlakozásnál kiírja hogy az AMDfirmwareupdate (így egyben) leállt. Addig megvan hogy az AMD = Asus Miracast Dongle, a többit is értem, kérdés, hogy számít-e valamit, kell-e, ill. tudom-e frissíteni a dongle firmware-jét?! Nem vagyok biztos benne, hogy egy kínai pár ezres eszköznek van update-je....
Amúgy ennyit megért sztem, a triplájába kerülőknél is írták, hogy néha szaggat, pettyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest