- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuckyx
tag
válasz
Batman007 #3310 üzenetére
http://m.tinydeal.com/product/hi762-chromecast-miracast-dlna-wifi-display-dongle-111708
Én ma kaptam meg ezt a mircast dongle-t.
Tv HDMI-re kötve azonnal csatlakozott. Eddig kb. 20 percet próbálgattam. Youtube, film (720-as volt csak a tableten) kicsit szaggat. Tényleg szemmel alig látható, olyasmi mintha 5fps-el kisebb lenne a ráta... nem zavaró.Érdekes hogy csatlakozásnál kiírja hogy az AMDfirmwareupdate (így egyben) leállt. Addig megvan hogy az AMD = Asus Miracast Dongle, a többit is értem, kérdés, hogy számít-e valamit, kell-e, ill. tudom-e frissíteni a dongle firmware-jét?! Nem vagyok biztos benne, hogy egy kínai pár ezres eszköznek van update-je....
Amúgy ennyit megért sztem, a triplájába kerülőknél is írták, hogy néha szaggat, pettyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest