Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
A rootolás egyenlő a garanciavesztéssel. Ha unrootolod akkor és csakis akkor nyered vissza. De mivan ha nem tudod unrootolni? Sajnos jártam így. Aksivezérlője meghalt egyik volt készülékemben, és nem tudtam bekapcsolni. Azonban a szervízesek igen. De ennek az esélye kicsi. Én custom rommal tolom a tabletet.
emerzee: próbáltam a gl to sdt is de nem megy. Valami olyasmi mod kellene ami egy az egyben kiüti a belső memóriát, mintha nem is lenne. (Úgy működjön a tab mint egy belső memória nélküli készülék)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest