Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
Azért kell kivágni, mert a kép forgatás hatására más arányú részletet fog mutatni abból a képből amit beállítottál háttérnek. Másrészt a többoldalas kezdőképernyő esetén az oldalak közti pörgetéskor ugye "csúsztat" a hátteren.
Kijelzővédő fóliát én az aquában vettem, egy Port (noname) márkájút, cca 2000forint volt és 2 db volt benne. Ez 10-10,1"-es tabletekhez volt, de méretrevágható, szikével, késsel, ollóval, majd a szokásos módon kell felapplikálni a tabletre. Szerintem megérte, mert napfényben jobban látható, egy mattított a kijelzőn egy keveset, kicsit fura a tapintása de abszolút megszokható, illetve az első használom már október vége óta és csak most gondolkodok, hogy lecserélem. (mármint a fóliát)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest