- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondodo
csendes tag
Nemsokára viszem vissza... Nekem egyszerűen nem jó rajta olvasni, ugyanaz a PDF egy amazon kindle-en vagy (LED) monitor sokkal jobb a szememnek. Én főleg tanulásra használnám, de kifolyik a szemem... Így lenne egy 100ezer forintos alátétem, ami egy kicsit luxus szerintem. Azért írtam alátétet, mert androidos programok futtatására, böngészésre alapból luxus egy 100 Ftos érintőpaneles kütyü, amit úgyse használnék sokat, legfeljebb pár napig elbohóckodnék filmekkel vagy pár droidos játékkal. Akkor már olyan érintőképernyős gépet vennék, ami PC alapú (ergo fut rajta rendes oprendszer, pl WIN8). (Ja, hogy akkor miért vettem meg? Mert a tabletek közül, amiket legalábbis láttam, (iPad-ot leszámítva, mert a retina kijelzővel az brutális minőségű) még ennek volt a legszebb, legélesebb képe, de olvasásra így sem jó... Legalábbis nekem... Maradok egy drágább tintasugaras nyomtató vásárlásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged