- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondodo
csendes tag
Nemsokára viszem vissza... Nekem egyszerűen nem jó rajta olvasni, ugyanaz a PDF egy amazon kindle-en vagy (LED) monitor sokkal jobb a szememnek. Én főleg tanulásra használnám, de kifolyik a szemem... Így lenne egy 100ezer forintos alátétem, ami egy kicsit luxus szerintem. Azért írtam alátétet, mert androidos programok futtatására, böngészésre alapból luxus egy 100 Ftos érintőpaneles kütyü, amit úgyse használnék sokat, legfeljebb pár napig elbohóckodnék filmekkel vagy pár droidos játékkal. Akkor már olyan érintőképernyős gépet vennék, ami PC alapú (ergo fut rajta rendes oprendszer, pl WIN8). (Ja, hogy akkor miért vettem meg? Mert a tabletek közül, amiket legalábbis láttam, (iPad-ot leszámítva, mert a retina kijelzővel az brutális minőségű) még ennek volt a legszebb, legélesebb képe, de olvasásra így sem jó... Legalábbis nekem... Maradok egy drágább tintasugaras nyomtató vásárlásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged