Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondodo
csendes tag
Nemsokára viszem vissza... Nekem egyszerűen nem jó rajta olvasni, ugyanaz a PDF egy amazon kindle-en vagy (LED) monitor sokkal jobb a szememnek. Én főleg tanulásra használnám, de kifolyik a szemem... Így lenne egy 100ezer forintos alátétem, ami egy kicsit luxus szerintem. Azért írtam alátétet, mert androidos programok futtatására, böngészésre alapból luxus egy 100 Ftos érintőpaneles kütyü, amit úgyse használnék sokat, legfeljebb pár napig elbohóckodnék filmekkel vagy pár droidos játékkal. Akkor már olyan érintőképernyős gépet vennék, ami PC alapú (ergo fut rajta rendes oprendszer, pl WIN8). (Ja, hogy akkor miért vettem meg? Mert a tabletek közül, amiket legalábbis láttam, (iPad-ot leszámítva, mert a retina kijelzővel az brutális minőségű) még ennek volt a legszebb, legélesebb képe, de olvasásra így sem jó... Legalábbis nekem... Maradok egy drágább tintasugaras nyomtató vásárlásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged