Új hozzászólás Aktív témák
-
fulopr
csendes tag
ez a többszöri megnyomás a varázslás kategória. lehet hogy a legjobb megoldás ez Androidon belül, de ez még mindig csak szükség megoldás.
a netbook-on simán megírnád ezt a cikket amit olvastál a gépről. én vakon gépelek (pedig nem vagyok power office felhasználó) engem hamar sírba vinne három o-t kéne nyomni egy ékezetes karakterért
azt el tudom fogadni hogy ez tartalom fogyasztó eszköz és nem előállító, de akkor meg ne emlegessük a netbook-ot. mert azon meg tudsz írni egy három oldalas cikket ékezetekkel, igaz regényt azon sem írnál, ez is tiszta sor...ettől még tetszik és valószínű vagy egy ilyen, vagy egy transformer lesz az én választásom is, amint az dokkolóval 120e környékére esik...
[ Szerkesztve ]
-
fulopr
csendes tag
Nagyon tetszenek ezek a Asus tab-ok! De szerintem ahhoz hogy netbook helyett vegyen az ember az egyik legfontosabb kérdés az ékezetes karakterek bevitele.
Mert ugye azért fizet a fizikai qwerty billentyűzetért, hogy pl egy emailt értelmesen meg tudjon írni az ember... de mire megy vele ha nem tud ékezetet írni? 150k-ért már kéne tudni. kényelmes módon, nem varázsolva, akár rendes magyar ékezetes billentyűzet is lehetne.
szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest