Hirdetés
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulopr
csendes tag
ez a többszöri megnyomás a varázslás kategória. lehet hogy a legjobb megoldás ez Androidon belül, de ez még mindig csak szükség megoldás.
a netbook-on simán megírnád ezt a cikket amit olvastál a gépről. én vakon gépelek (pedig nem vagyok power office felhasználó) engem hamar sírba vinne három o-t kéne nyomni egy ékezetes karakterért
azt el tudom fogadni hogy ez tartalom fogyasztó eszköz és nem előállító, de akkor meg ne emlegessük a netbook-ot. mert azon meg tudsz írni egy három oldalas cikket ékezetekkel, igaz regényt azon sem írnál, ez is tiszta sor...ettől még tetszik és valószínű vagy egy ilyen, vagy egy transformer lesz az én választásom is, amint az dokkolóval 120e környékére esik...
-
fulopr
csendes tag
Nagyon tetszenek ezek a Asus tab-ok! De szerintem ahhoz hogy netbook helyett vegyen az ember az egyik legfontosabb kérdés az ékezetes karakterek bevitele.
Mert ugye azért fizet a fizikai qwerty billentyűzetért, hogy pl egy emailt értelmesen meg tudjon írni az ember... de mire megy vele ha nem tud ékezetet írni?
150k-ért már kéne tudni. kényelmes módon, nem varázsolva, akár rendes magyar ékezetes billentyűzet is lehetne.
szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Teljes kiosztású fizikai billentyűzettel szerelt táblagép érkezett hozzánk, amely akár a netbookok kihívója is lehet.
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest