Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Ha kiadnának egy transformer-prime házban, egy intel procival, és ugyan olyan üzemidővel mint a prime egy táblát win8 oprendszerrel, én rohannék megvenni...
-
daniel909
addikt
amire egy táblagép való arra jó az android. a wp7 kitudja mivel lesz jobb mint egy droidos tábla, szerintem semmivel nem fog többet tudni..
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
igen, jön a windows store, de az ne mazt jelenti, hogy tele is lesz cuccokkal. nézd meg, hogy a windows phone szoftverboltjának mennyi idő kellett ahhoz, hogy meginduljon rá a fejlesztés.
biztosan életképes lesz, ahogy a wp7 is az, én csak azt mondom, hogy nem ettől fog fellendülni a tablet piac, ahogy a wp7-től sem lendült nagyot a telefon piac. -
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
értem, hogy erre gondoltál, de miért van több értelme? az asztali gépre írt programok nem fognak elfutni rajta egyáltalán. újra kell őket írni ARM-ra. így mondjuk az garantálható, hogy hónapokig sokkal rosszabb alkalmazásválaszték lesz win8-as táblákra
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
de miért pont win8-cal?
szerintem aki olyat vesz majd, az hasonló hamis elképzeléssel fut neki, mint akik netbookot vettek laptop helyett. -
tothmaxy182
őstag
Nekem valamiért az az érzésem, hogy a windows 8 elsősorban a tablet piacon lesz nyerő... PC-n szerintem kb ugyanolyan eredményt fog hozni, mint a Vista (tehát rosszat)...
-
kiskaktusz
addikt
win8-val tényleg megugorhat az eladás

-
solanthugor
aktív tag
Ès ez a becslès lehet be is jön nekik.
Nagyon jòk a tabletjei, ès a prime-t is csak most kezdtèk èrtèkesìteni nemrèg. Ès ha a multimèdiàs tartalmakat megfejelik a ''kreatìv'' tartalmakkal akkor az mèg jobban fel lendìtheti a tablet piacot, kibövülhet a cèlközönsèg. -
callmeakos
veterán
Hát az látható hogy az Asusnak most beindult ezen a piacon a szekér...
-
AS
félisten
Nagyon jó
Volt nagyon karácsonyi találkozó összegyűlt a család , bátyám előkapja kis Asusát és mindenki azt nyomogatta utána meg fényképeztek vele
Nagy volt a ovácio
Nagyon jó lett a Transformers 
Biztos jövőre is adnak ki pár jó gépet. Bár nekem nem az lesz hanem más tablet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Filmgyűjtés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nintendo Switch 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Assetto Corsa Rally
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem aki olyat vesz majd, az hasonló hamis elképzeléssel fut neki, mint akik netbookot vettek laptop helyett.
Nagy volt a ovácio