- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Ha kiadnának egy transformer-prime házban, egy intel procival, és ugyan olyan üzemidővel mint a prime egy táblát win8 oprendszerrel, én rohannék megvenni...
-
daniel909
addikt
amire egy táblagép való arra jó az android. a wp7 kitudja mivel lesz jobb mint egy droidos tábla, szerintem semmivel nem fog többet tudni..
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #9 üzenetére
igen, jön a windows store, de az ne mazt jelenti, hogy tele is lesz cuccokkal. nézd meg, hogy a windows phone szoftverboltjának mennyi idő kellett ahhoz, hogy meginduljon rá a fejlesztés.
biztosan életképes lesz, ahogy a wp7 is az, én csak azt mondom, hogy nem ettől fog fellendülni a tablet piac, ahogy a wp7-től sem lendült nagyot a telefon piac. -
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
értem, hogy erre gondoltál, de miért van több értelme? az asztali gépre írt programok nem fognak elfutni rajta egyáltalán. újra kell őket írni ARM-ra. így mondjuk az garantálható, hogy hónapokig sokkal rosszabb alkalmazásválaszték lesz win8-as táblákra
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #4 üzenetére
de miért pont win8-cal?
szerintem aki olyat vesz majd, az hasonló hamis elképzeléssel fut neki, mint akik netbookot vettek laptop helyett.
-
tothmaxy182
őstag
Nekem valamiért az az érzésem, hogy a windows 8 elsősorban a tablet piacon lesz nyerő... PC-n szerintem kb ugyanolyan eredményt fog hozni, mint a Vista (tehát rosszat)...
-
kiskaktusz
addikt
win8-val tényleg megugorhat az eladás
-
solanthugor
aktív tag
Ès ez a becslès lehet be is jön nekik.
Nagyon jòk a tabletjei, ès a prime-t is csak most kezdtèk èrtèkesìteni nemrèg. Ès ha a multimèdiàs tartalmakat megfejelik a ''kreatìv'' tartalmakkal akkor az mèg jobban fel lendìtheti a tablet piacot, kibövülhet a cèlközönsèg. -
callmeakos
veterán
Hát az látható hogy az Asusnak most beindult ezen a piacon a szekér...
-
AS
félisten
Nagyon jó
Volt nagyon karácsonyi találkozó összegyűlt a család , bátyám előkapja kis Asusát és mindenki azt nyomogatta utána meg fényképeztek vele
Nagy volt a ovácio
Nagyon jó lett a Transformers
Biztos jövőre is adnak ki pár jó gépet. Bár nekem nem az lesz hanem más tablet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Android és Windows 8-alapú Transformer modellek sikerétől várja az Asus a milliós eladásokat.
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest