- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hargitaibea
csendes újonc
válasz
Bobek198508 #13 üzenetére
A ps store az nagyon drága és még mindig az alap 15 000ft ami sok.egy kis konzolboldba töredékéért meg lehet kapni már azért voltamnkiváncsi!na mindegy majd kiderül max újra toljuk nincs mese mert trófeát úgy sem adott a 20 óra alatt
-
Bobek198508
csendes tag
válasz
Hargitaibea #12 üzenetére
Barátod a Google...
Ha pedig ez a néhány nap nem volna elég, akkor akciósan be is szerezhetjük, és az ingyenes időszak alatt elért játékbeli haladásunk és eredményünk is megmarad. -
Hargitaibea
csendes újonc
Üdv!én is ki használtam az ingyen időszakot pedig szeretem az ubisoft cuccokat mindet meg szoktam venni de ez sajnos eddig lemaradt.most bepotoltam és mikor félbe maradt azóta nagy ürességet érzek.imádom iszonyat jó lett meg is akarom venni de az lenne a kérdésem hogy ha meg veszem akkor a mentéseim megmaradbak?tudom onnan fojtani ahonnan abbahagytam??meg a másik egy darab trófeát nem kaptam s közel 20 óra után sem!ez is a trial miatt van??nem szeretném elölről kezdeni jó lenne fojtatni ahol abbamaradt!köszi szép napot!
-
Kylesa
aktív tag
Akit hozzám hasonlóan érdekel az ingyenes lehetőség: (igaz, már tegnap óta, de) előzetesen már letölthető a játék, holnap délelőtt 9 órától egészen hétfő este 19 óráig játszható majd.
-
Nagus
senior tag
Ubi terméket csak 10 dodó áron vagy alatta érdemes venni. Keményen átverik a népet.
-
k-adi
nagyúr
most akkor magázol vagy tegezel?
majd uplay+ során kipróbálom az új farcry meg a watchdogs 3-al együtt
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
Találtgyerek #1 üzenetére
Megéri megvenni, jó rész lett! Bírtam mikor Prodigyra buliznak egy templomban! 😄
-
HaZsolt
őstag
konzolra is érvényes az ingyen időszak vagy csak pcre?
-
homerhamm
addikt
válasz
-
용 Bob
senior tag
válasz
Mivel a GoW még mindíg frame droppol AMD procikkal és játszhatatlan, ezért múlt héten vettem meg én is. Teljesen beszippantott a hangulata. Szerintem tetszeni fog
Grafikai beállításokra kell szánni egy fél órát, hogy menjen a stabil 60 fps.
-
Találtgyerek
veterán
Kipróbálom, hátha meggyőz és megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged