Új hozzászólás Aktív témák
-
D-nesh
csendes tag
És egy párat még a végére (esküszöm, többször nem írok
):
Bár a képregényt nem olvastam, a játékkal nem játszottam - nincs konzolom -, de Army of two címen fut egy képregény, a borítókép alapján szvsz a játékhoz kapcsolódik, illetve elkezdtek a Dragon Age-hez is kiadni füzeteket (eddig kettőt láttam), de szerintem ez meg elég gyengusra sikerült.
Bocs a sok hsz-ért, csak mindig a szerkesztési határidő után jutott eszembe valami, amit le akartam írni.
Üdv
D-nesh -
-
D-nesh
csendes tag
Például ezekből:
Gears of war: a 12. résznél tart.
Modern Warfare 2: Ghost címen fut egy 6 részes sorozat (perpill. 5. résznél tart.).
Mirror's edge: 6 részes sorozat, mind kiadva.
Mass effect: Redemption címen 4 részes sorozat, mind kiadva (az első része jár a ME2 CE mellé).
Nem tudom, melyik volt előbb, de a sok star wars képregény-sorozat közül a Star Wars Knights of the Old Republic 50 részes - befejezett, lezárt - sorozatában több részben is mellékszereplőként megjelenik az azonos című játék első részének főszereplője (Revan), illetve a főellenség, Darth Malak, akkor még nem 'sith-esedett' jediként.Ezen kívül is biztos vannak még, de most ennyi ugrott be abból, amit olvastam.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Medence topik
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest