- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Nekem az előd van imádom szintén bitfenix prodigyben[link], sokkal jobban elrendezett mint ez, azt hiszem nem is váltok erre(ez valami borzasztó és riserrel megoldani a pci express slotot, a riser mindenre érzékeny, csoda ha megy azon a sebességen a kártya, ami a gyári specifikációja és az is biztos, hogy nem a legdrágább risert teszik bele).
Bőven van mit a mostaniba is beletenni Sandy-t, Ivy-t i5, i7 igénynek megfelelően egy thermalright macho hűti a mostani i3-at is, de bőven elég az i5-i7-re is. Vga egy 7770 nekem elég alkalmi játékos vagyok. Zaj az szinte semmi, az összeválogatott hardverek miatt ez természetesen borítékolható, de úgy gondolom, hogy egy
csúcskártya aminek jó hűtése van, nem fogja befűteni ez a házat és konfigot.Jól megtervezett hűtéssel, igazi kis erős játékos, mindenes gépet lehet kihozni belőle.
Kompromisszumokkal egyetértek, de aki ilyet vesz az szerintem tisztába van vele.
Talán majd az asusnak lesz értelmes alternatívája ezen a platformon, csak alaplap, nem ilyen egybeépített gép az nem kell, azt majd én építek köré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest