Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Nekem az előd van imádom szintén bitfenix prodigyben[link], sokkal jobban elrendezett mint ez, azt hiszem nem is váltok erre(ez valami borzasztó és riserrel megoldani a pci express slotot, a riser mindenre érzékeny, csoda ha megy azon a sebességen a kártya, ami a gyári specifikációja és az is biztos, hogy nem a legdrágább risert teszik bele).
Bőven van mit a mostaniba is beletenni Sandy-t, Ivy-t i5, i7 igénynek megfelelően egy thermalright macho hűti a mostani i3-at is, de bőven elég az i5-i7-re is. Vga egy 7770 nekem elég alkalmi játékos vagyok. Zaj az szinte semmi, az összeválogatott hardverek miatt ez természetesen borítékolható, de úgy gondolom, hogy egy
csúcskártya aminek jó hűtése van, nem fogja befűteni ez a házat és konfigot.Jól megtervezett hűtéssel, igazi kis erős játékos, mindenes gépet lehet kihozni belőle.
Kompromisszumokkal egyetértek, de aki ilyet vesz az szerintem tisztába van vele.
Talán majd az asusnak lesz értelmes alternatívája ezen a platformon, csak alaplap, nem ilyen egybeépített gép az nem kell, azt majd én építek köré.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- RAM topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/16Gb RAM/550W Platinum
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- Fujitsu PRIMERGY RX300 S3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest