- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Az mekkora királyság már, amikor a MotoGP végén átkapcsolok az AV-ra, ahol már vár a MotoGP progi. Egy joy-jal meg némi zsenialitással lealázom Rossit, akárhogy próbál kifékezni. Ha ezt meguntam, akkor megnézek pár részt a Scrubsból.
A legszebb ez egészben, hogy a fentiek során nem másztam ki az ágyból.
Legyen ingyen HTPC! -
simonzé
addikt
Ha nem HDTV-t akarsz lejátszani rajta, akkor bőven elegendő a sebessége egy réginek is. Ha meg HDTV-t, akkor erős hardver + HDTV-s kimenettel rendelkező kártya kell, ami pedig már elég fürge. Az erős hardvert már a legolcsóbb kategóriában is megtalálod, de az ilyen kimenettel szerelt VGA nem lesz igazán olcsó, akkor már jobban jársz egy integrált megoldásúval. De nem kell törekedni arra hogy 1 seggel két lovat üljünk meg. Vagy HDTV, vagy TVout.
Ha meg a TV-den nincs HDTV bemenet, akkor ne akarj HDTV-zni. -
-
simonzé
addikt
Más most 13k körül van a VGA+DVI-s lapjuk. Szemeztem vele, de az olcsóbbik helyen nem tudták adni január során a drágábbik meg drága volt.
Helyette vettem egy NF6100-assal szerelt lapot. Úgyis gyakrabban cserélek lapot mint monitort...
Nálam már ment tönkre MSI és Gigabyte lapos (utóbbiból a második is simán kipukkant garanciáán kicsivel túl), de Asrock még nem, pedig már vagy 30 gépet összeraktam Asrockkal...
Egy bajom viszont van vele: A floppy helyre berakható kártyaolvasó valahogy rendszeresen eltűnik a lap számára. Ilyenkor ki kell húzni az alaplapi csatikat, majd párszor újra bedugni, és hirtelen életre kel és megint megy pár hétig... Cseréltettem az olvasót, cseréltem alaplapot (másik Asrockra), de a probléma ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged