- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
SuperMario #58 üzenetére
Belassul, persze, de ha használhatatlan lesz, akkor ott valami hiba van. Gondolom vagy 30 háttérben futó szar zabál fel mindent, az olyanokat ki kell pucolni a rendszerből, mert csak pazarolja az erőforrásokat.
Erre lehet azt mondani, hogy ott a WP pl, az nem lassul. Ja, ott a tárhely fogy el, mert minden az Other mappába szemetel, amihez nem férsz hozzá és sok GB-ot emészthet fel. Megoldás csak a WP8-as Nokiákra van egyelőre...
Szerintem a lényeg még mindig az, hogy nem árt ha az embernek van annyi rálátása a rendszer működésére, hogy az ilyet orvosolni tudja.quailstorm
Van az ismeretségi körömben Tipo, nem is egy, mindenki szereti és elégedetten használja. Jó cucc az, én magam is ellennék vele. (Miért nem azt vettem anno? Most meg szívok a Lumia 800-al, ami nem elég, hogy a WP miatt olyan, amilyen, de még hibás darab is, a T meg már 3 hete hiteget, hogy cserélik...) -
callmeakos
veterán
válasz
SuperMario #18 üzenetére
Aha szóval azt mondod hogy az ár mentség arra hogy egy közel 8 éves techikát pakolnak egy új telefonba. Szerinted a Nokiának még hány ilyen kameramodulja van a padláson ami ennél jobb és csak 5-10 dollárral drágább. És szerinted 2013ban ki választana első telefonnak egy ilyet, amikor mindenki az Adroidra meg a tapitelefonra van ráizgulva?
-
kolosanyi
veterán
válasz
SuperMario #18 üzenetére
Nem erről van szó, de az árba beleférne egy kicsivel értelmesebb funkcionalitás is. Ráadásul nem kéne semmi extra, elég lenne bőven annyi, amit fentebb írtam. 25 ezerbe simán beleférne az, a konkurens gyártóknál is van rá példa. Ezzel az Ashával megint az a baj, hogy az árához képest nagyon gyenge, mindig valamivel elkúrják ezeket a telefonokat, kérdés, hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest