Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
A szerződés a licenszekkel és a hallgatói jogviszonnal foglalkozik. Az, hogy most valaki 64 bites vagy 32-bites rendszert akar és honnan szerzi be teljesen mindegy, ez példa, kivétel, amelyet fent leírtam. Az egyes intézményekben sokszor az úgymond jogosultak sem férhetnek hozzá a fájlokhoz, a rendszergazdát is meg kell kérni.
A telepítőkészlet megosztásával nem történik jogsértés, ahogy a biztonsági másolat készítésével sem. Az hogy túlnyomóan léteznek erre dedikált hálózatok, az úgy jó.
Értsd!:
Lehet kizárólag licenszt igényelni, nem törődnek vele, honnan szerzed be a telepítőkészletet.
A letöltés sem egy kötelező fázisa az igénylesnek...
Ennyi -
DeFranco
nagyúr
Esküszöm kerestem rengeteget, de nem találom, hogy hol lehet letölteni a tisztaszoftveres licensz beszerzése után a telepítéshez szükséges ISO-kat. Egyáltalán nem tiszta az egésznek a folyamata. Valaki el tudná magyarázni, vagy tudna linkelni egy step-by-step leírást. A tisztaszoftver.hu-n nem megyek el, de lehet csak én vagyok ilyen retarded. Az MSDNAA meg a másik, amivel assetudommivan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest