- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Van matrica, a tokon, csak nyitva vagyon a tok és ezért a másik oldala látszik. Basszus most látom 32 bitest meg nem küldtek ezek a retkek, se serialt hozzá
, pedig jelöltem nekik, bezzeg xp elmaradhatatlan tartozék (lehet van még pár ezer db szitázott lemez
). Korábban, mikor még a Rufusz intézte a dolgokat (vista+xp+office03+07 era) valahogy ilyen bakik nem voltak, ráadásul online rendelőfelület működött, banki átutalás működött, 1500 pénzzel- vagyis az utánvét ktgs-et megspóroltam, e-mailben aznap megkaptam számlát, kulcsot, igazolást, ez a euro one meg 1 hónapig ült a dolgon, minimum 1 automatik' e-mailnek örültem volna, no de ne legyek telhetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest