Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
villásdugó
csendes tag
kacagj akkor azon a sok terméken, amiket ezen alapulva fejlesztettünk ki, plusz azon, hogy némelyik már 15+ éve van forgalomban, nem filléres cucc, és mégis ezres nagyságendű darabszámban ment ki.
igaz, én csak egy 10+ év tapasztalattal bíró fejlesztő vagyok (hiszen pl némelyik kollegám ennél sokkal régebb óta van az iparban, akikkel az említett projekteken együtt dolgoztunk), amiket pedig írtam, azok konkrét tapasztalatokon és fejlesztési munkákon alapulnak, így megértem, hogy mi mind nem érhetünk fel a te internetről szerzett tudásodon alapuló elméleti okfejtéseddel. majd ha bent leszek, elmondom, h dobjuk ki az összes tudományt s mérési eredményt, amit eddig felhalmoztunk a jelenlétérzékeléssel kapcsolatban, hiszen nevetségesek vagyunk.
mindenesetre jó kacagást. ha tudnám még szerkeszteni, visszavonnám a gratulálokot a hozzászólásomból, a stílusod és hozzáállásod miatt. ugyanezen oknál fogva, ahelyett, hogy leírnám, hogy a valóságban az említett szenzorok az ő látószögeikkel milyen helyzetben milyen feladatra jók, inkább azt kívánom, hogy próbáld ki bátran a hidegburkolat alóli jelenlétérzékelést. hiszen az már nem nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest