- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Aprósólyom #50 üzenetére
hát bocs, de ekkora hülyeséget nem tudtam tolerálni. Aki képes leírni, hogy az akksinál fontosabb lenne egy vaku az előlapi kamerára az... Pláne, hogy ezek szerint nincs tisztában azzal, hogy helyette milyen job megoldás van a rendszerben. lehet trollkodni, de legalább egy minimális tudás legyen már mögötte. mint a srác, aki pár éve azt mondta milyen drága és szar a 14"-os plasztik macbook pro.
-
joey04
titán
válasz
Aprósólyom #48 üzenetére
-
ddaydome
senior tag
Ìgy lett a neve "aranyaszerszàm".......
))
-
drtimot
aktív tag
Apróság, de már két napja kint van a cikk egy elütéssel a címlapon is szereplő leírásban: "...állítólag az réz/arany fantázianevű..." (Mondjuk ennek a mondatnak szerintem a z betű nélkül sincs értelme, mert a réz/arany nem épp fantázianév, de mindegy.)
-
Trailblazer
veterán
Nem annyira dráma ez, de inkább kékben kéne.
-
Pot$imanu$
tag
Sztem nem rossz
-
attila964
csendes tag
Ha valódi réz, és lehet rá gravíroztatni, akkor jöhet!
-
Kékes525
félisten
Nem rossz, csak ne legyen méregdrága. Persze tudom, hogy az lesz.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Aprósólyom #36 üzenetére
Pedig a második nagyon is magyar mentalitás. Ha nekem nem futja rá, leblamálom, meg úgysem kéne mert fos színe van, stb., mindezt azért mert a szomszédnak az van, közben majd megeszi az irigység. Nagyon ismerős dolog ez számomra. Külföldön életvitelszerűen ugyan nem éltem, csak a munkám miatt voltam/vagyok kint sokat, de messze nem ez a jellemző. Ott senkit nem érdekel ha valaki Bentley tulaj, itt nálunk az lenne az első gondolata a többségnek hogy rohadna meg az illető meg karcoljuk össze.
-
wizzgeri
tag
Rögtön ez jutott eszembe
-
Aprósólyom
addikt
Ki modta, hogy az első tipikusan magyar? Pláne a második? Elmondanád nekem, hogy hány országban éltél életvitelszerűen? Pusztán turistáskodásból, meg hallomásból nem fogod megmondani, hogy egyik-másik nemzetre milyen féle stílus jellemző tulnyomóan, ha egyáltalán kijelenthető ilyen. (Németre sem feltétlen jellemző a precizitás minden téren, pedig sokszor ezt halljuk vissza...)
-
Aprósólyom
addikt
Aranytömb, aminek biztosan csak esni fog az ára... Érdekes kombináció. Igazán mellőzi a kifinomult stílust.
-
-
nrg_52
addikt
válasz
Den Hadnagy #30 üzenetére
Hat, ha ez ilyen marad, szerintem barki, barhol felismeri. A chokito-t juttatja eszembe: ronda, de finom. 😂
-
Den Hadnagy
senior tag
Full idejétmúlt ez a design. A szín meg, hááát... ízlés dolga :/
Már ha valóban ilyen lesz. Ha a Nokia nagyot akar dobni, markánsabb arculat kellene (pl. Sony, Motorola - nem a legszebb, nem a legjobb, de megismerni bármikor)
-
Ebben a színben elég ratyi, máskülönben jól nézhet ki egy sötét színben.
-
vodrosjozsi
addikt
Öö ezt még a peruindiánok se vennék.
-
Giot
addikt
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Jól látod, az előlapon is vannak karcok.
-
Szabcsizz
őstag
Szerintem a tobbsegnek nem is lenne baj a szinnel,ha nem lenne a kisebbseg.
-
wizzgeri
tag
"Szined is mijen"
viccet félretéve, ha jó árban adnának snapi835 öt és 6g ramot én elnézegetném a kijelzőt.. De csak szigorúan azt
-
twollah1976
őstag
Nekem tetszik, bár az eleje a komor fekete helyett lehetett volna, fehér vagy az aranynak egy világosabb árnyalata.
-
törölt tag
Hozzad már Bejja a telefonomát! Hát produkció van itt csáje!
Viróg nézzed megfele, hogy milyen a színe! Hát odapisiltá? -
nrg_52
addikt
Reg lattam ilyen rondat... 😂
-
joey04
titán
hát ez igen csúf.
-
-
nordo
tag
Megvan a válasz,hogy miért távozott Arto Nummela,
-
macilaci78
nagyúr
Csak én látom karcosnak a hátlapot?
-
moleculez
veterán
Steampunk alapnak nem rossz, egy manuális kurblit a hátára oszt nesze neked üzemidő.
-
mizoli
addikt
És hol van a gyémántokkal kirakott verzió? Ez így kevés
-
fornettisuti
veterán
Várom a pink és babakék kombinációt is.
-
joelke HU
őstag
Ez igen szépre és igényesre sikeredett, a Nokia névhez méltó külcsín.
De legalább könnyen szerelhető lesz... Ölni fogják egymást érte a szervízesek. -
leslien
nagyúr
város nagyon, de nem ez a kukero verza...
-
Ez kb olyan, mint a sárkány centerben kapható pattogós "diszkó körömlakkal" lenne bemázolva!
Förtelmes!!! -
hemaka
nagyúr
-
Pfej de ronda!
Vannak egész szép arany telók,de szvsz ez nem tartozik közéjük. -
bigrock
addikt
Jájj tezsvírem, dikmón de sukár lett!
-
jacis
nagyúr
Lehet vele villogni majd a méh telepen...
-
kovaszoskeny
aktív tag
inkább látszik ez valami ...barnának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest