- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Tikakukac #27 üzenetére
Pedig azt nem is olyan nehéz mint ahogy te azt gondolod [link],nem kell ott roncsolni semmit,egyszer már nekem is majdnem sikerült,a lágy műanyag molex csatlakozó olyan gyorsan formát vált hogy észre sem veszed,mert a molexet amúgy is "gyürni" kell befelé...
A legutálatosabb csatlakozó ami valaha is létezett a pc iparban.Kb mindenki utálja,elavult és nem is értem még miért létezik.
-
TTomax
félisten
válasz
Tikakukac #21 üzenetére
Ha jól tudom 75Wra van hitelesítve a csatoló,nagy hulladék a molex az már biztos,még fordítva is össze lehet dugni,igazán kipusztulhatna már mint a dinoszauruszok.Én nagyon haragszom rá,meg arra is aki kitalálta,nem kívánok neki mást csak napi 8órában mást se csináljon csak dugdossa őket.
Csak a problémám volt vele az évek folyamán,melegedés,kicsúszó tűk,stb....Szóval igen én még 1A-t se bíznék rá,nem hogy 8at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest