- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
hegegabi80 #28 üzenetére
Én meg az olasz oldalukon találtam meg a google keresőn keresztül..
Egyelőre sehol a világon nem elérhető. Megvárjuk...
-
hegegabi80
addikt
Ott van az, de nekem se hozza mindig. Nos akkor várunk rá.
-
TomiLi
addikt
válasz
hegegabi80 #26 üzenetére
Az a baj, hogy még a Thermaltake honlapján sem találom ezt a típust...
Jó lenne, ha nem csak papíron jelenne meg.... -
TomiLi
addikt
Mikortól lesz megvásárolható?
-
pechman8
tag
Szerintem nagyon is eltalálta a gyártó az igényeket. Ma már nem kellene nekem sem ilyen ló nagy ház mint ami itt figyel mellettem. A szükséges tudású alaplapok bőven vannak matx-ben is. Ma egy ház legyen kicsi, jól szellőző, jól szerelhető. Ez mindennek megfelel.
Nem "gamer" - háznak szánták az biztos. De az átlag játékosnak 1 képkártyával is teljesen ok.Nekem tetszik!
-
törölt tag
És ez mitől apró?
-
hegegabi80
addikt
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Mondjuk én ilyen matx alaplapot sem vennék, amin ennyire lent van a pcie slot. Vagy rögtön cpu után, vagy az után a második helyen (az utóbbi elég sok lapra jellemző). És akkor mindjárt jobban szellőzik is a vga.
-
scope2007
addikt
Ez sem nyert meg engem
-
Aprósólyom
addikt
A VGA ventillátor tessék mondani, azon a pár milliméter résen szívja a levegőt, ami a VGA és a tápegység légkamrája között marad? Ezt tényleg használható terméknek szánták, és azt várják, hogy ezért fizetnek az emberek? Na neeee...
Ha már AIO vízhűtéssel fényképezték és kiemelik a weblapján, akkor nem a tápot kellett volna felülre tenni? A VGA meg szenvedjen a levegő beszívásával.... -
Lacok
őstag
A méreteit figyelembe véve kissé túlzó az apró jelző használata.
-
Geller72
veterán
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Az ára. A másik TT háza a cégnek is kb itt kezdődik és sokkal szarabban szerelhető, építhető, komponensileg főleg. Ez egy egyszerű, de könnyen szerelhető ház. És olcsó. Normálisabb VGA mehet bele, táp külön, ODD már rég nem érdekel, HDD/SSD rendben van. Elöl, felül, hátul ventik, szellős ki házikót lehet faragni belőle. A plexi engem soha nem érdekelt. 15k alatt nem nagyon van ilyen. Ami van, az még ennél is gagyibb.
-
GodGamer5
addikt
Szemből úgy néz ki, mint egy régi hangfal.
[link]
Akkor már inkább ez: -
hegegabi80
addikt
Az apró ház azért kicsit túlzás, van ettől jóval kisebb is. Amúgy pofás kis házikó, nekem tetszik, remélem ára is baráti lesz. De végre elhagyták az ODD helyét. Ha netán nem férnék és meleg lenne az ettől jóval kisebb matx házba, akkor jöhet.
-
pomorski
őstag
Aranyos kis ház, nekem is tetszik. Bár microATX-es lapom nincs, és nem is igen lesz egyhamar.
-
Nekomajin
aktív tag
Tök jó, hogy a visszafogott külső megmutatásával nem zavartátok össze az olvasókat.
Link -
hajbel
addikt
Szerencsésebb lett volna normális szögből is megmutatni, vagy legalább a termék oldalát belinkelni, ha már kétszer mutatjátok meg képekben ugyanazt.
-
Tetszik, szép letisztult formavilága van, de remélem jól lövik be az árát, mert a FD Define C Mini Window azért egy fokkal jobb, és csak 25k HUF, 399*399*210-es mérettel.
-
ktamask
tag
A cikk megnevezéséből: "Thermatake" hiányzik egy L betű:
Thermaltake -
Törzsúr
senior tag
Kedvencem amikor a VGA lejtő szerűen helyezhető be a házba mert olyan nehéz.
Rossz ránézni.
-
Geller72
veterán
Tényleg nincs róla kép szemből?
jade..
-
Olyan semmi különös, de valahogy nálam ez most pozitív értelemben.
-
Televan74
nagyúr
Occsó pici kuckó.
Ebbe már vizes VGA -t tennék,de akkor már nem ezt a házat választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged