Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Na ezt még tuti megvárom telefonvásárlás előtt.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon bejövős az A2, én is az A1 tapasztalataira építkezem.
-
joey04
titán
Kicsit kezd samsungos lenni a xiaomi is.
btw Mi Max 3 mikor jön? A 2 májusban mutatkozott be.
-
bodnar10261
aktív tag
Lassan minden telefon 3 kamerával is fog rendelkezni lásd Huawei
-
szabi__memo
nagyúr
"időszerű"
fél éves bazzexedoc: vagy inkább a 670-esekre!!
-
jFox
addikt
Akkor a Xiaomi is behódol a notch divatnak? Pedig szerintem (is) ronda, de úgy tűnik soknak tetszik.
@exedoc: ha mindig vársz egy újabb telefonra akkor sose veszel. Mindig lesz újabb, szebb, jobb. De tökéletes sosem lesz.
-
exedoc
senior tag
Hát nem tudom. A képen ez az Mi 6X (már amennyit látni belőle) szinte egy az egyben Redmi Note 5 Pro. Ahelyett, hogy telehányják a termékpalettát egy kaptafára készült ugyanolyan telefonokkal, kis hardverváltoztatással, inkább arra törekednének, hogy a piacra dobott telefonokból legyen időben készlet. Én várok a Redmi note 5 pro-ra de már ideköptek egy mi6x-et, miközben az RN5P release még meg sem történt az eu-ban. Most akkor vajon erre inkább várjak?
-
A1 után nagyon egyben kíváncsian várom.
-
gonorrea
senior tag
Mi5x Mi6x linkje ugyan az
Asszonynak A1-et vennék, de lehet akkor megvárom A2-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A következő ár/érték bajnok Xiaomi Kínában indulhat útnak, amit a Mi A2 követhet. Aztán jöhet a Mi 7, majd két OLED kijelzős masina, Snapdragon 710-zel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest