Április 25-én mutatkozhat be a Mi 6X

Igencsak sűrű a Xiaomi programja mostanság: pár hete hullott le a lepel a Mi Mix 2S csúcstelefonról és a Mi Game Book játékosoknak tervezett notebookról, és elvileg ezekben az órákban mutatkozik be a Black Shark brand alatt futó gamer okostelefon. A Xioaminak lélegzetvételnyi szünetre sincs ideje: 25-én, azaz kevesebb, mint két hét múlva futhat be a Mi 5X folytatása, a Mi 6X, amit bár az alábbi poszter nem nevez meg, eléggé időszerű az érkezése.

Meghívó a Xiaomi következő eseményére
Meghívó a Xiaomi következő eseményére

Nemsokára ugyanis a Mi 7 lehet a soros képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, persze közben érkezhet a Mi 6X-en alapuló, vegytiszta Androidot futtató Mi A2 is. Ami a hardvert illeti, szóba került már a Snapdragon 630 és 660 mobilplatform bevetése, újabban pedig a MediaTek Helio P60-at is rebesgetik, bár a GizChina szerint erre kisebb az esély. A hátlapi dupla kamera viszont már a TENAA-s vizit idején egyértelművé vált.

Ismerős küllemű phablet járt a TENAA-nál
Az állítólagos Xiaomi Mi 6X a TENAA-nál (forrás: Leikeji) [+]

Ezzel még mindig nem fogytunk ki a pletykákból: az AndroidAuthority szerint további két Xiaomi mobil készül titokban, Comet és Sirius jelzőkkel, egyaránt OLED megjelenítővel. Mindkét modell Snapdragon 710-es mobilplatformmal mutatkozhat be, bár konkrétan ezt még a Qualcomm nem leplezte le, csak a 700-as szériát.  A Mi 6X és a Comet még érintetlen kijelzővel, a Sirius viszont már notchcsal kerülhet piacra, vagyis szenzorszigettel, kiharapással, betüremkedéssel. A két OLED panellel szerelt modell mindig aktív kijelzőfunkciókat is kaphat, pontos érkezésükre egyelőre viszont még tippek sem érkeztek.

Azóta történt

Hirdetés