-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #8518 üzenetére
Megértem. Akkor viszont, ha hibás a telefonod, akkor ha nem gariztatod, akkor együtt kell élni vele, ez van.
Mondjuk én évekig használok egy telefont, így ha egy hónapra kiesik, akkor az nem olyan nagy áldozat azért, ha egy hónapig (tényleg annyi amúgy?) nem tudom használni, ha a fennmaradó időre jó lesz. -
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #8515 üzenetére
Értem. Ebben az esetben én szerintem gariztatnám a telefont.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8513 üzenetére
A darabos hang? Tényleg nem találkoztam még vele, egyik iphone-nál sem a családban, illetve a fórumon se igazán jött szembe. Attól persze lehet. Egyedül azt olvastam már, hogy ha eltartja valaki a telefont, akkor halk a mikrofon. Ennek viszont elég egyszerű a megoldása, de persze megértem ha valaki másképp szereti tartani a telefont telefonálás közben.
-
MODERÁTOR
Én azt vettem észre, hogy az iphone érzékenyebb arra, ha eltartod az arcodtól a telefont, akkor jóval halkabb lesz. Elvileg összefüggésben van a zajszűréssel, nem tudom, hogy mennyit segít az, ha kikapcsolod a zajszűrést. Valóban a mikrofonba kell beszélni, és nem annyira eltartani a fejedtől a telefont, úgy nincs probléma a hanggal. Ha valaki távolabb akarja a fejétől tartani a telefont telefonálás közben, akkor kihangosítást érdemes használni vagy fülhallgatót.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #8281 üzenetére
Ez rossz hír. És nem is korrekt szerintem.
Én lehet hogy megtámadnám ezt a szerződési feltételt. Maximum abban az esetben tudnám elképzelhetőnek tartani, ha garis csere esetén, mivel a biztosítás így hatályát veszti, a biztosítási díj legalább időarányos része visszajárna.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #8268 üzenetére
A szerződési feltételek mit írnak erről?
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #8259 üzenetére
Csak egy jelenséget vettem észre, nem kell túlmagyarázni.
-
MODERÁTOR
válasz mediumgecso #8132 üzenetére
Bétáról mindig vissza lehet állni a hivatalos legújabb aktuálisra.
-
MODERÁTOR
válasz mediumgecso #8081 üzenetére
Tök fölösleges megvenni, a waze nagyon jó.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8004 üzenetére
Októberben lesz 3 éves a gyári bőrtokom, még bírja.
-
MODERÁTOR
válasz mediumgecso #7914 üzenetére
Én a szellőzőrácsos verziót használom. Az elmúlt kb 7 évben 3x esett le nagyjából a telefon róla úgy hogy napi szinten használom.
Ezen belül nálam nem két oldalt fogó műanyag akármi tartja a telefont, hanem tapadó réteg, így ez is benne lehet.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #7435 üzenetére
Nagyon jó. Csak azt sajnálom hogy nem előbb vettem meg.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #7426 üzenetére
Mostani iosra az sincs, nem?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #7378 üzenetére
Igen én is úgy érzem hogy már egy kicsit sokszor lett hol így, hol úgy utalva rá hogy neki ez a szuperképessége, szerintem leesett mindenkinek, én úgy érzem ez már elég volt. Pláne hogy kicsit szürkezóna és reklámszerű is.
-
MODERÁTOR
“Szerintem van aki nem tudta eddig, hogy az a telefon hamarabb akksicserés lesz amit napi 2x töltenek, mint amit ugyanolyan tipusból csak egyszer.”
Tehát ha egy 20%-ra merült telefont egyszerre töltesz fel 100-ra, az jobb, mintha 2 töltésre töltöd fel ugyanezt, így értetted?
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #6910 üzenetére
5cm már rendes fényképezőgép esetén is makró.
-
MODERÁTOR
válasz concrete86 #6668 üzenetére
Ha vétel előtt állsz, akkor szerintem inkább ne. Szifon mellé az apple watch jobb választás.
-
MODERÁTOR
válasz markknight #6413 üzenetére
“felment a vérnyomásom 120-ra”
Azért ha normál állapotban olyan alacsony a vérnyomásod, hogy komoly stresszhelyzetben megy csak fel 120-ra akkor el kéne menni orvoshoz, mert a 120 a normál érték.
-
MODERÁTOR
"Nem szeretném megindokolni"
Akkor ez egy felesleges válasz volt.
"Sokan azért tudják"
És így fórumozni sincs értelme. Gyakorlatilag elmondod, hogy megvan a válaszod, sokan tudják is, de nekem nem árulod el. Így tényleg mi értelme fórumozni?
Misi1979
Ha vodafonos, akkor az automatikusan letiltottat jelent használt hirdetéseknél, így érted?[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Hát, ha jobban tudjátok akkor nem akarok vitatkozni. Persze kérdéses, hogy mire mész egy perrel pl egy nicknév ellen a freemailes e-mail címével (amiről egyébként bárki küldhet levelet, tehát az sem igazolható, hogy XY küldte a mailt), egy szerződés helyett, de ahogy látjátok, nekem nem fáj ha pórul jártok. A jó tanácsot nem érdemes megfogadni, okoskodni kell vele szemben, mert úgy penge. Felőlem...
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5762 üzenetére
Nem ismerem a céget, ez jópár évvel ezelőtt volt, de mások meg a blackberry topikban annak idején dicsérték. Nekem nem volt hozzá bátorságom a telefonbeszélgetés után.
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5752 üzenetére
Én se tudom, hogy mit akarnak 542e Ft-tal. (Mikor ők maguk sem annyiért árulják listaáron, látszik a webshopban.)
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5745 üzenetére
Pedig benne van a címében, kisker árlista, érvényes 2018.03.12-től visszavonásig.
Ezért kérdeztük hogy vajon milyen listaár lehet az, ami a hivatalos árnál is magasabb.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5734 üzenetére
Kevered a dolgokat.
Nem nepperárról volt szó.
Ebben a hszben a kolléga linkelte, hogy a szifon X listaára 542.143.- Ft (ez az olcsóbb, 64 gigás egyébként).
Ebben a másik hszben a másik srác írta hogy a listaár mindig magasabb.
Ebben pedig én írtam, hogy oké, de a hivatalos apple.hu árnál miért magasabb? Ha a telekom listaár 542k, az apple pedig ugyanazt a 64-est 380k-ért árulja, akkor a kérdésem még mindig áll, és nem értem, hogy jön ehhez a fél évvel ezelőtti nepperár, amikor a mostani telekom listaárat hasonlítom a mostani apple listaárral. -
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5732 üzenetére
Akkor amit az 5729-ben írtam, az áll.
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5730 üzenetére
542k-ra azért nem emlékszek.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #5727 üzenetére
"A listaár pedig mindig jóval magasabb."
Oké, de a független apple.hu árnál is?
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #5655 üzenetére
Amúgy lehet, hogy már látta.
Egyébként vicces, hogy a szigetet a megjelenéskor fikázták az android userek kb 90%-ban, a szifon userek kb 50%-ban. Most ott tartunk, hogy az androidos gyártók már koppintják, sőt a megalol helyzet ott jött el, hogy a következő androidban már lehet majd szoftveresen emulálni. Sírvaröhögős-földönfetrengős szmájli
Ja és a szifon userek videóban magyarázzák, hogy miért nem gond. Szóval ugyanúgy járt szegény sziget, mint egy csomó újítás, szépen lassan elfogadottá vált, mondjuk úgy.Félreértés ne essék, nem akarok állást foglalni, hogy jó-e vagy nem, nincs X-em, de így azt mondanám, hogy engem nem zavarna. Csak a jelenség érdekes.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #5497 üzenetére
“Minden szempontból jobb mindnél”
Nekem pl a touch id hiánya miatt szóba se jöhet, nem igazán érzem igaznak, hogy minden szempontból jobb mindnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest