- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Ezt úgy írod mintha nem ez lett volna az a cég mely évekig 16gb-os alapmodellel drukkolt elő, csak ott 40 ezer forint volt a nagyobb tárhely - lassan 10 éve.
Akkor is voltak akik megmagyarázták hogy a 16gb mindenre elég, hülye akinek nem.
215 000 forintért van már 128gb-os modell. Az Apple meg egy kapitalista gyártó, pénzt akar termelni. Nincs ezekkel semmi probléma, csak ezeknek a magyarázkodásoknak semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
Amivel mindenki tisztában van. Most jön az a szint hogy ráérezz miért vannak különbségek.
Átlag alatti felhasználó inkább. Annak meg nem kell teszt, mert ők nem nagyon olvasnak teszteket. Főleg nem egy szakportálon.hcl: igen és azt is meg kéne érteni hogy az átlagnak nem jó ez a telefon. Az üzemideje gyenge, a belső tárhelye ma már kevés stb.
Nem a telefon ellen beszélek, ezek tulajdonságok.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Ne keresd másban a hibát (bocsi). 3 óra játék. Egy nap legalább 16 (aktív) órából áll. Szerinted mi lehet?
Az ilyen mítoszokat felejtsd már el, inkább mielőtt belinkelsz egy tesztet nézd meg és értelmezd! Tényleg semmi rossz szándék.
Nyilván ha semmi mást nem kell csinálnia egy telefonnak egy nap csak 100%-ról leveszed és lemeríted játékkal akkor szép érték jön ki. De ez egy mesterséges teszt, nem reális. Ezt a 3 óra (hardverigényes) játékot helyezd bele egy napi használatba, nem fog menni hidd el.
hcl: az átlag napi használat pedig 4-6 óra, minél több idő telik el annál több. Én megértem hogy te keveset használod, azt értsd meg hogy a többség többet
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
A videóban látható tesztre gondolsz? Mert úgy garantáltan senki nem fogja használni.
Eddig sem annak volt baja az üzemidővel aki nem használta a telefont. Aki használni akarja, annak továbbra is számolnia kell a napközbeni töltés(sekkel).
AnonimInc egy bohóc, komolyan ilyeneket nézel?
Igen én is láttam youtubert aki hangosan hangoztatta hogy 6-7 óra screen on time. Arról más nyilván mélyen hallgatott hogy milyen körülmények között. Mindent lehet találni csak keresni kell. A valóságban az átlag emberek nem otthon nulla fényerőn wifin böngésznek a telefonjukon.
Ne terjesszünk fake newst egy telefonteszt alatt.
Kb egy iphone 12 mini üzemideje lett 4g-n. 5g-n annyi sincs mint az előzőnek.Ebben a tesztben lévő üzemidő abszolút reális.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Aztán jön a valóság:
Az átlagos napokon (reggel 7 és este 22 óra között) való használattal 3 és fél óra képernyőidővel estére már lazán 20% alatt járt az akksi és kérte a telefon a töltőt. Amikor energiaigényesebb feladatok elé állítottam, például játszottam rajta a Call of Duty Mobile-lal, akkor akár napjában kétszer is töltőre rakhattam.
Jobb lett az üzemidő, de sokat nem kell tőle várni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest