- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #253 üzenetére
Nem, kisarkítottam. "Nem kell ezt ennyire túlgondolni". De a hasonlat attól még szemléltető. De azt is írtam, hogy én nem akarlak meggyőzni. Ha neked Asus kell, akkor az. Csak szerintem egy ilyen mini gép, egy jó Zenbook és egy csúcs Zenfone már árban nem annyira eltérő, mint az Apple.
ollie: Persze. Én a hardverek közti kapcsolatokra is értettem, ha "közel" van a telefonom, akkor a notebookról is tudok szöveges üzenetre válaszolni, vagy onnan beszélgetni. A füles csatlakozik mindegyikhez, stb. És még ez is csak akkor számít, ha már van egy kiépített rendszer, én biztos nem váltok most másra, de nem biztos, hogy nem vennék mást, ha nem lenne semmim éppen. Alapvetően asszem innen indult a polémia.
Totheground: Haha. Lopott Apple = 0 forint. Miért nem megyünk akkor tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest