Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Nem, kisarkítottam. "Nem kell ezt ennyire túlgondolni". De a hasonlat attól még szemléltető. De azt is írtam, hogy én nem akarlak meggyőzni. Ha neked Asus kell, akkor az. Csak szerintem egy ilyen mini gép, egy jó Zenbook és egy csúcs Zenfone már árban nem annyira eltérő, mint az Apple.
ollie: Persze. Én a hardverek közti kapcsolatokra is értettem, ha "közel" van a telefonom, akkor a notebookról is tudok szöveges üzenetre válaszolni, vagy onnan beszélgetni. A füles csatlakozik mindegyikhez, stb. És még ez is csak akkor számít, ha már van egy kiépített rendszer, én biztos nem váltok most másra, de nem biztos, hogy nem vennék mást, ha nem lenne semmim éppen. Alapvetően asszem innen indult a polémia.
Totheground: Haha. Lopott Apple = 0 forint. Miért nem megyünk akkor tovább?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest