-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Tibee86
nagyúr
Várjuk azt a nagykijelzős iPhone-t, mindenki venni fogja, mint a cukrot, lesz benne minden olyan ami megéri majd hogy cseréljük, még akkor is, ha most sokan mondják a magukét. Már az iphone 4 óta folyamatosan hallom, hogy nem cserélek mert minek... Aztán egy két éven belül cserélik:-) most sem lesz másképp

Olvastad a cikket? Vagy csak annyit láttál, hogy Apple, és jött ki belőled komment?

"Már az iphone 4 óta folyamatosan hallom, hogy nem cserélek mert minek... Aztán egy két éven belül cserélik:-) "
Ez meg így tök értelmetlen.. -
Darda Csabi
tag
Várjuk azt a nagykijelzős iPhone-t, mindenki venni fogja, mint a cukrot, lesz benne minden olyan ami megéri majd hogy cseréljük, még akkor is, ha most sokan mondják a magukét. Már az iphone 4 óta folyamatosan hallom, hogy nem cserélek mert minek... Aztán egy két éven belül cserélik:-) most sem lesz másképp

-
Cyberpunk
félisten
-
UFC
aktív tag
Azt kihagyta hogy amit kaptál értéket jelen esetben a 273 ha jól számoltál az fontban értendő.

273 font pedig:102,213.89 Ft
És máris kedvezőbb az ár

-
gghrtz
őstag
-
calocsay
tag
Megmondtam, hogy Osszátok el 2-vel az árat, majd vonjatok gyököt belőle, akkor lesz reális az ár/érték arány.
-
Blyan
félisten
-
madgie
titán
-
Lecs@
addikt
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
3-3 mm van két oldalt! A keret nélküliséggel az a baj, hogy nem tudod normálisan megfogni, akkor meg már megint ugyan ott vagyunk.
-
madgie
titán
Az i5 bőrtokba tényleg majdnem belefér a Moto X-em, ami 4.7", tehát úgy képzelem el az i5-öt, hogy bőven elférne a mostani helyén az a plusz 12 milliméternyi átlós növekedés. Két oldalt is bőven van most üres hely ott, nem csak fent/lent.
-
Tibee86
nagyúr
Attól még kényelmetlenebb a 3,5-höz képest....Oldalt túl sok hely nincs, ismét csak hosszában nőne? Az úgy gyönyörű lenne... Megnézném, hogy képzeled az i5 házba a 4,5-öt.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Nekem Galaxy S3-am van. 4.8-as a kijelzője. A tenyerem átlag méretű. És tökéletesen kezelhető egy kézzel. De mondok jobbat. Tesóm Note2-je ami 5.5-ös az jobban kézreáll egykézzel mint az S3 és azért mert kockásabb nem kerekítettebb.

Biztos stabilan megy fogásváltás nélkül is. Ha kell én is elkezelem a 6"-t is egy kézzel.

jozso1989: ami megoldás eredetileg egy kínai mobilon jelent meg. Aszem Vivo Xplay.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jozso1989
őstag
Nekem Galaxy S3-am van. 4.8-as a kijelzője. A tenyerem átlag méretű. És tökéletesen kezelhető egy kézzel. De mondok jobbat. Tesóm Note2-je ami 5.5-ös az jobban kézreáll egykézzel mint az S3 és azért mert kockásabb nem kerekítettebb.

azért a note-on k*va jól megoldották az egykezes vezérlést.
sokan szidják a Samsungot (mert nekik nincs), de azért oltári ötleteik vannak! -
madgie
titán

Shaquille O'Neal öccséhez van szerencsénk?
szerk: élő embert nem láttam még, aki a Note-ot egy kézzel kényelmesen kezelte volna.
-
Wiz Khalifa
veterán

-
Cyberpunk
félisten
-
joey04
titán
-
csakaloki
csendes tag
-
Cyberpunk
félisten
-
madgie
titán
-
Cyberpunk
félisten
-
csakaloki
csendes tag
Két hete vett 16 GB-os zöld szinu 5C-mtől, hibátlan állapotban (független), ennél is olcsóbban megválnék, ha esetleg érdekel valakit.

-
Touch-ko
őstag
Viszont se a HTC se az LG nem mukodik annyira jol a Mac es az iPad-del. valamint mindket rendszernek vannak elonyei, hatranyai. Had ne soroljam oket... bar androidot szemely szerint sosem vennek se iPhone5C-t bar ha a ketto kozul kellene valasztanom akkor inkabb az 5C..
-
Touch-ko
őstag
-
Tibee86
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
joshua7
veterán
Csak az az üröm az örömben (vagy fordítva, ki hogy nézi), hogy ma Magyarországon az autókat és a drágább telefonokat (de már a középkategóriásakat is) hitelre veszik.
Van olyan közeli ismerősöm a haveri körömben, akihez ha a cetelem bedobat egy hitelkártyát, ő azonnal levásárolja az egész hitelkeretet, majd kölcsön kér, hogy visszafizesse. Természetesen három darab húszezres előfizuja is van (két darab Z2 van közöttük), két volt csaja is kapott, meg ő.
Az emberek rahedli pénzt költenek el feleslegesen. Miért? Mert sose volt pénzük és nem tanultak meg spórolni. Mert spórolni a semmiből nem lehet (a tévhittel ellentétben, miszerint a szegény a legjobb spóroló).
Én még nem láttam hitelmentes iPhone és társait. Vagy ha igen, azt a munkahely fizette (pl öcsém). (Kivétel a 3G-m, de azt használtan vettem, de gyorsan el is adtam.) Ettől még biztosan van, csak ritkább.
Bocsi az offért.
Ez egy jó pont. Nekem a cégnél van hasonló példa, nem is egy. Xy kiscsaj, neki szifon 5 kellett, meg is vette, természetesen havi 10-20k kb. a részlet (nem tudom pontosan, de sok) . Na ő az aztán, aki minden hóban már 25-én sír, hogy nincs pénze, mikor lesz már fizetés?! De a szifon az kell...
-
Blyan
félisten
-
Tibee86
nagyúr
-
jozso1989
őstag
-
Blyan
félisten
-
Cyberpunk
félisten
A tudásbeli különbség a rendszerbeli különbség miatt adódik! Az iOS egész egyszerűen más. Nem mellesleg, ha még kezelhető méretet akarsz, felső kategóriás készülékkel mondhatni nincs más opció.
-
jozso1989
őstag
Szolgáltatónál pl. HTC One, LG G2 eléggé olcsón kapható (100 rongy) most. Ezek azt hiszem tudásban, szolgáltatásokban "picit" jobbak és értelmes tárhellyel vannak felszerelve, a G2 bővíthető is.

-
kutga
félisten
Jó dolog lehet egy almás cucc, de még ez az ár is irtó magas érte szvsz.
-
kbyte1024
veterán
Azért valamit csak tud ez a "hulladék" alma
amióta a párom vett egy 4s-t, le se akarja tenni,pedig nem egy teló buzi
-
gghrtz
őstag
-
Touch-ko
őstag
-
jozso1989
őstag
Azért ez milyen nevetséges... 16 GB-os 150 ezerért. Annyiért már telefont lehet venni 32 GB tárhellyel és még marad is pénzed.
-
Touch-ko
őstag
Minek gari? Ha az Apple azzal menőzik hogy mennyire király, jól összerakott telói vannak? Nem csak szoftveresen kell valamit felmutarni. Ami amúgy az is néha hozza az android szintet. A múltkor haver össze akarta húzni a képet az iPad Mini Retináján és úgy lefagyott az iOS hogy azt nem hittem el.

Visszatérve. Ha annyira menőznek hogy így király úgy jobb a telójuk akkor minek gari? 3310-hez is adtak régen de még most sincs egy pecsét benne. Ezt kéne elérni újra. De hát más miatt nem lesz így sose.
En 2010 ota hasznalok iPad-et nekem a kep osszehuzasakor sosem fagyott meg le. Tobb iPad van itthon (3) es egyik sem csinalja. Az iOS 7-nel voltak stabilitasi gondok, de azt javitottak a 7.1-el. Szerintem arrol beszelsz..
Van egy iPod Nanom, 2005-ben vasasroltam, a mai napig mukodik. Az akksia kb 1 orat bir igaz.
iPhone 1.gen, a mai napig mukodik (2007) tokeletesen
iPod Touch, 1.gen, a mai napig mukodik (2007) tokeletesen
iPhone 3GS, (2009) a mai napig mukodik tokeletesen
iPod Touch 2.gen (2008) a mai napid mukodik tokeletesen.
MacBook (2009) a mai napig mukodik tokeletesen, az akksija 89%-os, eleg sokat van tolto nelkul a gep.
iPad 1.gen. (2012) a mai napig mukodik tokeletesen.
Ezek csak az idosebb cuccaim.Aztan mondok jobbat: iMac G3, 1998-as, a gepet 2012-ben egy koltozeskor hagytam a lakas kovetkezo tulajdonosanak. A gep tokeletese mukodott 13 eves koraban..
Szerintem megvan az a minoseg amit keresel.
-
Wiz Khalifa
veterán
Minek gari? Ha az Apple azzal menőzik hogy mennyire király, jól összerakott telói vannak? Nem csak szoftveresen kell valamit felmutarni. Ami amúgy az is néha hozza az android szintet. A múltkor haver össze akarta húzni a képet az iPad Mini Retináján és úgy lefagyott az iOS hogy azt nem hittem el.

Visszatérve. Ha annyira menőznek hogy így király úgy jobb a telójuk akkor minek gari? 3310-hez is adtak régen de még most sincs egy pecsét benne. Ezt kéne elérni újra. De hát más miatt nem lesz így sose.
-
Cyberpunk
félisten
De nagy szám...
Árukeresőn 132k-ért is találni.
Ha meg 150k-t adnák egy körtefonért akkor már inkáb 5S-t vennék 162k-ért.
Nem mindegy, hogy bolti gari, vagy gyári!

-
Wiz Khalifa
veterán
De nagy szám...
Árukeresőn 132k-ért is találni.
Ha meg 150k-t adnák egy körtefonért akkor már inkáb 5S-t vennék 162k-ért.
-
Touch-ko
őstag
ha bujtatott, akkor hogy lenne erőszakos, tolakodó, mindig az ember képébe mászó?
Úgy hogy mindig előugrik, hogy akarsz nyerni egy rágott almát? Ez is egyfajta reklám. Nem a TV reklámok vannak vele tele, hanem a net.Ez a tolakodo kategoriaba tartozik?
``Samsung rebranding Heathrow's busiest hub to 'Terminal Samsung Galaxy S5'`
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Felkészült TV néző meg átkapcsol ha reklám van...
Mindössze arról volt szó, hogy tolják-e az arcodba. A válasz igen.Nem tolják, ha nem akarod, de ez legyen a legnagyobb érv az Apple ellen.

-
Quasi_modo
nagyúr
-
UFC
aktív tag
ha bujtatott, akkor hogy lenne erőszakos, tolakodó, mindig az ember képébe mászó?
Úgy hogy mindig előugrik, hogy akarsz nyerni egy rágott almát? Ez is egyfajta reklám. Nem a TV reklámok vannak vele tele, hanem a net.Én több olyan reklámot látok hogy akarsz nyerni egy S5-öt.
Meg a szolgáltatok is az S5-öt nyomják a tévében meg a személyesen is. Szóval...
-
Cyberpunk
félisten
Úgy hogy mindig előugrik, hogy akarsz nyerni egy rágott almát? Ez is egyfajta reklám. Nem a TV reklámok vannak vele tele, hanem a net.A felkészült netező használ valamilyen reklámszűrőt.
El sem tudom képzelni ilyen nélkül a böngészést manapság. -
Quasi_modo
nagyúr
Úgy hogy mindig előugrik, hogy akarsz nyerni egy rágott almát? Ez is egyfajta reklám. Nem a TV reklámok vannak vele tele, hanem a net. -
Cyberpunk
félisten
-
kelzsoca
félisten
Nézd ha ezen a logikai úton indulunk el, akkor bármelyik csúcs, felső kategóriás készülék egy túlárazott vacak. Tippre mennyi lehet egy HTC One M8 anyagköltségen? 100 dollár?
Ezerszer le volt már írva szerintem ez lesz az 1001, hogy nem csak az anyagköltséget kell nézni! Egy készülék a tervezőasztalon kezdi, aminek már van egy költségvonzata, aztán jön a bérgyártó. Mintadarabok legyártása, és ha beindul a sorozatgyártás, akkor nem csak azt a marék IC-t, meg SMD-t kell megfizetni, ha nem a gyártás egyéb költségeit is, na meg a bérgyártó is haszonért dolgozik naná, hogy nem ingyen! Aztán a különféle logisztikai költségek, reklám, helyi adók, és a kereskedők haszna. Mire eljut a vevőhöz a készülék jelentősen felkúszik az anyagköltségben mért ár. Nyilván a gyártó is keres rajta nem is keveset, de tegye fel a kezét az, aki Máltai szeretetszolgálatot játszana, hogy szegény Pistike ne 200-ért vehessen készüléket, ha nem adjuk neki oda gyakorlatilag bukóval! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szoftverfejlesztés, és az ezzel kapcsolatos költségeket is figyelembe kell venni, a hardver szoftver nélkül semmit sem ér.
-
tomcsa44
tag
Rossz stratégia a legyártott darabszámmal leosztani, mivel azokon még nincs haszon. Csak le lettek gyártva. Okosabb az, ha eleinte áron felül adod, majd arányosan csökkented az árát. Tök mindegy milyen telefonod van, csak fogd meg. Megvan? Kb 400 féle licenszet tartasz a kezedben.
De amúgy igazad van abban, hogy sok olyan ember is megveszi, akik ki se használják az iOS lehetőségeit. De szabad a piac, bárki megveheti, ha akarja/(nem)telik rá.

-
Dominó85
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Nem kell leterveznem és gyártanom magamnak, mert rengeteg jóval olcsóbb és ár/érték arányban jobb termék van piacon az iPhoneoknál meg a csúcskategóriás nagy gyártók termékeinél. Az az igazság, hogy az éppen csúcskategóriás és agyonárazott termékeket a gazdagokon kívül a gazdagnak tűnni vágyó és az újat kipróbálókon kívül csak egy igen szűk réteg vesz. De igazából teljesen kihasználni senki sem fogja őket. De lényeg a lényeg, akinek ettől nől az ego-ja, vagy sárgábbat pisil, az vegye nyugodtan. Illetve aki az iOS-t kedveli. Ez utóbbit meg tudom érteni mert mai napig a legsmoothabb OS-ek közé tartozik mobil fronton. Erre kevés WP és droid OS vagy akár csak felület képes (AOSP, Cyanogen, MIUI, FlyMe, Vibe OS - nem teljes a sor persze...). Jók lennének az Apple cuccok, csak nem ilyen erőszakos marketinggel. Szinte az ember képébe nyomják ezekkel a borzasztó árakkal együtt. Érdemes megnézni Magyarország első Iphone 5S készülékét megvevő tinédzsert. Kb 15-16 éves lehetett és majdnem behugyozott izgalmában, annyira vágyott apuci pénzén a mobilra... Hát ez inkább szánalmas, mint követendő példa.

Valahogy én nem látok annyi Apple reklámot, ellenben mással.
Nem érzékelem azt, hogy az arcomba tolnák. -
Dominó85
addikt
Nem kell leterveznem és gyártanom magamnak, mert rengeteg jóval olcsóbb és ár/érték arányban jobb termék van piacon az iPhoneoknál meg a csúcskategóriás nagy gyártók termékeinél. Az az igazság, hogy az éppen csúcskategóriás és agyonárazott termékeket a gazdagokon kívül a gazdagnak tűnni vágyó és az újat kipróbálókon kívül csak egy igen szűk réteg vesz. De igazából teljesen kihasználni senki sem fogja őket. De lényeg a lényeg, akinek ettől nől az ego-ja, vagy sárgábbat pisil, az vegye nyugodtan. Illetve aki az iOS-t kedveli. Ez utóbbit meg tudom érteni mert mai napig a legsmoothabb OS-ek közé tartozik mobil fronton. Erre kevés WP és droid OS vagy akár csak felület képes (AOSP, Cyanogen, MIUI, FlyMe, Vibe OS - nem teljes a sor persze...). Jók lennének az Apple cuccok, csak nem ilyen erőszakos marketinggel. Szinte az ember képébe nyomják ezekkel a borzasztó árakkal együtt. Érdemes megnézni Magyarország első Iphone 5S készülékét megvevő tinédzsert. Kb 15-16 éves lehetett és majdnem behugyozott izgalmában, annyira vágyott apuci pénzén a mobilra... Hát ez inkább szánalmas, mint követendő példa.

-
gghrtz
őstag
Mert mi lesz akkor? Nem egy komoly téma ez, hogy ha "telioffoljuk", akkor elveszik a sok hasznos infó a topicban.
Ez a fizetett hirdetés topic pont arra jó, amilyen komoly. Szétoffolni. 
Ez a véleményem az iPhone-ról:
-
Cyberpunk
félisten
Erre van egy frappáns válaszom. Tervezz egyet, és gyártasd le magadnak!
Senki sem kötelez senkit, hogy megvegyen bármit is, ha az ár zavar. -
Dominó85
addikt
Nézd ha ezen a logikai úton indulunk el, akkor bármelyik csúcs, felső kategóriás készülék egy túlárazott vacak. Tippre mennyi lehet egy HTC One M8 anyagköltségen? 100 dollár?
Ezerszer le volt már írva szerintem ez lesz az 1001, hogy nem csak az anyagköltséget kell nézni! Egy készülék a tervezőasztalon kezdi, aminek már van egy költségvonzata, aztán jön a bérgyártó. Mintadarabok legyártása, és ha beindul a sorozatgyártás, akkor nem csak azt a marék IC-t, meg SMD-t kell megfizetni, ha nem a gyártás egyéb költségeit is, na meg a bérgyártó is haszonért dolgozik naná, hogy nem ingyen! Aztán a különféle logisztikai költségek, reklám, helyi adók, és a kereskedők haszna. Mire eljut a vevőhöz a készülék jelentősen felkúszik az anyagköltségben mért ár. Nyilván a gyártó is keres rajta nem is keveset, de tegye fel a kezét az, aki Máltai szeretetszolgálatot játszana, hogy szegény Pistike ne 200-ért vehessen készüléket, ha nem adjuk neki oda gyakorlatilag bukóval! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aham és ha elosztod a legyártott darabszámmal minden általad felsorolt dolgot, akkor bocs nem 100, hanem 130USD-nél tartunk. Fú... tényleg nagyon felkúszott az egy darab teljes bekerülési költsége. De még ha keveset is mondtam, akkor legyen 250 USD, na de 450...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem nem haterkedés, de egy kb 40.000 forint bekerülési összeggel és értékkel rendelkező telefonra 110.000 forint haszon az kicsit pofátlan, na! Ez az iPhone 5C max 75-80.000 között lenne reális. De persze csak azért mert a kibacott Apple égisze alól jött ki, máris drágább a gyémántnál.
Az Apple és termékei agyonhájpolt xarok, amiktől nem lesz nagyobb az ember nem e-pénisze és a csajok is pont hogy lexarják milyen telód van, ha villantod a lompost. Ha meg nincsen mit villantani, akkor sem ér semmit, ha iPhone 5/5C-d van.(nem neked céloztam a HSZ-t)
-
Dominó85
addikt
Szerintem nem haterkedés, de egy kb 40.000 forint bekerülési összeggel és értékkel rendelkező telefonra 110.000 forint haszon az kicsit pofátlan, na! Ez az iPhone 5C max 75-80.000 között lenne reális. De persze csak azért mert a kibacott Apple égisze alól jött ki, máris drágább a gyémántnál.
Az Apple és termékei agyonhájpolt xarok, amiktől nem lesz nagyobb az ember nem e-pénisze és a csajok is pont hogy lexarják milyen telód van, ha villantod a lompost. Ha meg nincsen mit villantani, akkor sem ér semmit, ha iPhone 5/5C-d van.(nem neked céloztam a HSZ-t)
-
Cyberpunk
félisten
úgy mégis ki a fenét érdekel, hogy ki hogyan él, ki mire mennyit és miért költ? ezektől a dolgoktól teljesen független, hogy egy adott készülék túlárazott-e. mellesleg minden annyit ér, amennyiért megveszik. az 5c megítélése kétes, mert bár bukás, hiszen még az apple is sokkal jobb eladásokat várt, de még így is odaverte az s4-et is. de a magánéleti kérdésekkel (pláne az ilyenekkel, hogy falun ki mit használ, meg iszik) menjetek off topikba, itt nem ez a téma.
így van, ez mindig előjön minden Apple topicban érdekes mód.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Visszatérés a Karib-tengerre: Assassin’s Creed: Black Flag Resynced teszt
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- X1 Carbon Gen13 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED V2 + Pro Controller
- Lenovo ThinkPad T580 i5-8350U, 16GB RAM 1TB NVMe SSD Magyar háttérvilágítós bill, 61++ akku + Táska!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I5 12500H / RTX 3050 / 1TB SSD / 16GB RAM
- ÁRGARANCIA! RÉSZLETFIZETÉS! Épített KomPhone Gamer PC AMD Ryzen 5 7500X3D CPU választható RTX RX VGA
- DELL Latitude 3490,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Akció! Xbox One S 1TB Játékkonzol
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 8GB Spirit Of Gamer Ghost III 600W

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sokan szidják a Samsungot (mert nekik nincs), de azért oltári ötleteik vannak!

Az Apple és termékei agyonhájpolt xarok, amiktől nem lesz nagyobb az ember nem e-pénisze és a csajok is pont hogy lexarják milyen telód van, ha villantod a lompost. Ha meg nincsen mit villantani, akkor sem ér semmit, ha iPhone 5/5C-d van.