Hirdetés

Apple iPhone 5c akció az iCentre-nél

A korábbinál olcsóbban, bruttó 149 990 forintért lehet hazavinni a 16 GB-os tárhellyel rendelkező iPhone 5c készüléket az iCentre legújabb akciójának keretein belül. Hivatalos forrásból ennél olcsóbban jelenleg nem lehet hozzájutni az Apple felemás fogadtatásban részesült készülékéhez, a hivatalos online Apple Store-ban jelenleg 185 990 forintot kérnek érte.

Az iCentre ezzel együtt meghosszabbította a 12 százalékos kedvezményét is, május 31-ig ennyivel olcsóbban lehet az akcióban részt vevő Mac számítógépekhez és iPad táblagépekhez hozzájutni.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

  • Az új iPad - nem kellett jósnak lennünk

    Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.

Hirdetés